UV-print på plade - Lær ord - EXAKT

Shop

UV-print på plade - Lær ord

1.390,00 DKK ekskl. moms

Brug denne skilteplade til at lære barnet helt nye ord ved hjælp af den helt rigtige dialog.

Brug denne skilteplade til at lære barnet helt nye ord ved hjælp af den helt rigtige dialog. Skiltepladen kan bruges til at tydeliggøre overfor forældre, hvordan I arbejder med sprogudvikling i jeres institution. Samtidig kan det også være synlig inspiration til forældrene, om hvordan de kan arbejde med tale- og sprogudvikling i hjemmet.

Det er en visuel skilteplade med mange farver, der fanger børnenes opmærksomhed. Grafikken indeholder samtaleemner fra middagsbordet. I kan med fordel bruge løsningen i institutionen til at lære børnene om de forskellige udtryk direkte fra tavlen.

Skiltepladen er 3 mm tyk og måler 70 x 100 cm, hvilket gør den robust og fleksibel. Derudover leveres den med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

70 x 100 cm

Materiale

Montering

,

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os