Lær ord - Vægramme - EXAKT

Shop

Lær ord - Vægramme

Varenummer: 764492 Kategorier ,

4.355,00 DKK ekskl. moms

Brug denne vægramme til at lære barnet helt nye ord ved hjælp af den helt rigtige dialog.

Brug denne vægramme til at lære barnet helt nye ord ved hjælp af den helt rigtige dialog. Løsningen kan bruges til at tydeliggøre overfor forældre, hvordan I arbejder med sprogudvikling i jeres institution. Samtidig kan det også være synlig inspiration til forældrene, om hvordan de kan arbejde med tale- og sprogudvikling i hjemmet.

Det er et visuelt design med mange farver, der fanger børnenes opmærksomhed. Grafikken indeholder samtaleemner fra middagsbordet. I kan med fordel bruge løsningen i institutionen til at lære børnene om de forskellige udtryk direkte fra tavlen.

Denne visuelle vægramme er en del af vores tale- og sprogudviklings serie til daginstitutioner. I kan med fordel anskaffe de andre bannere fra samme serie og udskifte dem løbende, for at visualisere at der er fokus på forskellige former for træning af sproget hos jer.

En vægramme er en tavle med udskiftelig front. Rammen er af aluminium og selve indholdet bliver trykt på et stofbanner der fastgøres til rammen. Det er nemt at udskifte banneret og dermed indholdet. Rammen er 2,6 cm tyk og løsningen måler 150 x 200 cm, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Monteringen sker ved at bore rammen direkte op på væggen, hvilket sikrer en fast montering. Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

150 x 200 cm

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os