Dørfolie - Læreplanstemaer, op til 215x100 cm - EXAKT

Shop

Dørfolie - Læreplanstemaer, op til 215x100 cm

Varenummer: 770707 Kategorier ,

1.995,00 DKK ekskl. moms

Indret institutionen så den understøtter og motiverer både personale, børn og forældre til at arbejde med læreplanstemaerne og det pæda­gogiske grundlag med denne dørfolie med de seks læreplanstemaer. Ved at inkludere læreplantemaerne i indretningen, kan du lettere holde fokus på dem i det daglige arbejde.

Med denne spændende dørfolie kan du pifte en kedelig og trist dør op, og sætte fokus på de styrkede læreplanstemaer, der har til hensigt at sikre en bred læringsforståelse og fokus på forskellige centrale elementer i børns læring og udvikling. Dørfolien kan bidrage til, at de seks læreplanstemaer bliver en helt naturlig del af hverdagen, hvor institutionens faglige grundlag bliver synlig for både pædagogisk personale og forældre. En synliggørelse af temaerne gør det lettere at integrere og arbejde med dem.

Læreplanstemaerne viser ikke blot, at I har overskud og fokus, men samtidig synliggør de også, at I er en institution, hvor der er plads til udvikling af både børn og personale. Standardmålene på dørfolien er 215 x 100 cm., men størrelsen kan tilskæres helt ned til 192 x 83 cm., således at den kommer til at passe til jeres dør.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.  

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os