UV-print på plade - Læreplanstemaer, 6 stk. - EXAKT

Shop

UV-print på plade - Læreplanstemaer, 6 stk.

Varenummer: K762970 Kategorier ,

Fra 4.350,00 DKK ekskl. moms

Flotte skilteplader med de seks overordnede emner i de styrkede læreplanstemaer til montering på hegn, vægge eller låger. Send et stærkt signal om jeres engagement i brugen af læreplanstemaerne og giv de ansatte inspiration i dagligdagen til at udvikle nye forløb og tiltag indenfor de seks temaer.

Ryd

Med disse farverige og flotte skilteplader kan I vise omverdenen, at I selvfølgelig har fokus på de styrkede læreplanstemaer.

Skiltepladerne viser hver af de seks styrkede læreplanstemaer, der sætter det overordnede fokus for børns udvikling og trivsel i daginstitutioner.

Du kan bruge skiltepladerne til at sende et stærkt signal om jeres engagement i brugen af læreplanstemaerne, og give de ansatte inspiration i dagligdagen til at udvikle nye forløb og tiltag indenfor de seks teamer.

Det er helt op til dig at vælge, om skiltepladerne skal monteres samlet, eller om du ønsker at montere dem på forskellige lokationer i institutionen.

Skiltepladerne har forborede huller, så de er nemme at montere på både vægge, hegn og låger, og de kan både hænge indendørs og udendørs.

Pakken indeholder 6 stk. skilteplader i enten 25 x 75 cm eller 50 x 150 cm.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

,

Materiale

Montering

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os