Dørfolie - Læreplanstemaerne, pastel 2, op til 215x100 cm - EXAKT

Shop

Dørfolie - Læreplanstemaerne, pastel 2, op til 215x100 cm

Varenummer: 770795 Kategorier ,

1.995,00 DKK ekskl. moms

Denne dørfolie bidrager ikke kun til at skabe fokus på læreplanstemaerne, men også til at skabe en flot visuel indretning.

Med denne farverige dørfolie med pastelfarve får du et design, som synliggør, inspirerer og dokumenterer, at I arbejder med de styrkede læreplanstemaer, og det vigtige arbejde der er med at skabe sammenhæng mellem kompetenceområderne. Designet er delt op i de seks kompetenceområder, og der er sat ord på, hvad hver enkelt område indeholder. Dørfolien kan hjælpe jer med at bruge læreplanstemaerne i hverdagen.

En tydeliggørelse af læreplanstemaerne viser ikke blot, at I har overskud og fokus, men samtidig synliggør de også, at I er en institution, hvor der er plads til udvikling af både børn og personale. Standardmålene på dørfolien er 215 x 100 cm., men størrelsen kan tilskæres helt ned til 192 x 83 cm., således at den kommer til at passe til jeres dør.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi, at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os