Læringsmiljø

Visuelle børne- og undervisningsmiljøer

Øg appetitten på læring med de rette rammer – visuelle løsninger som er indbydende, er også tiltrækkende. Ved at fokusere på fagrelevante emner eller læring i udsmykningen af jeres gange, klasselokaler eller fællesområder til både store og små, ude og inde, kan der nemt gøres en forskel.

Du kan blandt andet omdanne kedelige vægge til attraktive læringsmiljøer, upcycle slidte døre og legehuse for at opnå læring hele dagen. Vi leverer visuelle løsninger til både daginstitutioner og skoler. Brug denne side til at finde inspiration i læringsmiljøer, som passer til børnenes alder.

Arbejder du med børn i grundskolen?
- Så kig med her

Oplev visuelle læringsmiljøer med fokus på trivsel og læring. Løsninger til både inde- og udemiljøer der fremmer elevernes mulighed for udvikling og læring. Opnå læring hele dagen ved at fokusere på de sproglige-, matematiske-, kulturelle- og naturvidenskabelige fag i udsmykningen af skolens gange og i skolegården. Omdan kedelige vægge til attraktive læringsmiljøer, upcycle slidte døre eller transformer borde til spilleplader. Alt i alt en federe skole for alle.

Det gode børnemiljø i daginstitutionen

Et godt børnemiljø i daginstitutionen er hvor der er et indbydende og tiltrækkende læringsmiljø – en indretning hvor læringsmiljøet indbyder til fællesskab. Der er mange gode overvejelser man kan gøre når man giver de fysiske rammer et tjek i børnehøjde. Klik videre og gå på opdagelse i vores store univers med inspiration til et godt børnemiljø.

Standarder - nemt og enkelt

Et godt læringsmiljø er uanset børnenes alder et vigtigt afsæt for det pædagogiske arbejde og for det varierende behov i forskellige læringssituationer. Trivsel og udvikling går hånd i hånd på hele vores dannelsesrejse især de år vi er i daginstitution og i skole – her finder du muligheder for indretning af læringsmiljøer.

Der er masser af lækre standard designs at vælge imellem og som også findes til forskellige flader – døre, vægge, gulve eller vinduer.
Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os