Læringstavle - Berettermodel, 80x140 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Berettermodel, 80x140 cm

Varenummer: 763063 Kategorier ,

2.390,00 DKK ekskl. moms

Berettermodellen er en kendt model i danskundervisningen, hvor den bruges som en klassisk metode til historiefortælling. På denne læringstavle er den grafisk fremstillet som en hval, hvilket kan bidrage til at eleverne bedre kan huske modellens opbygning. Læringstavlen måler 100×100 cm, har afrundede hjørner og forborede huller.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Berettermodellen er en kendt model i danskundervisningen, hvor den bruges som en klassisk metode til historiefortælling. På denne læringstavle er den grafisk fremstillet som en hval, hvilket kan bidrage til at eleverne bedre kan huske modellens opbygning. Brug læringstavlen som en del af både inden- og udendørs læringsmiljøer.

Læringstavlen måler 80×140 cm.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm plade, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen forborede huller til nem og hurtig montering.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os