Læringstavle - Dyr i havet, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Dyr i havet, 100x100 cm

Varenummer: 762941 Kategorier , , ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Denne læringstavle sætter fokus på de mange forskellige dyr i havet og bidrager samtidig til et flot visuelt miljø.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne visuelle læringstavle indeholder 16 forskellige dyr, som lever i og ved vandet. Den er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle. Tavlen kan også være med til at gøre undervisningen mere håndgribelig for børnene.

Alle dyrene på tavlen kan findes i det danske farvand. Brug eksempelvis tavlen som forberedelse inden I bevæger jer ud for at udforske livet i havet. Dyrene er holdt i et flot livagtigt design med navn og informationer. På den måde opnår børnene en god forståelse for dyrenes udseende, samt deres latinske navne og hvor store de kan blive.

Skiltepladen er 3 mm tyk og måler 100 x 100 cm, hvilket gør den robust og fleksibel. Derudover levere den med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os