Læringstavle - Dyr i havet, 100x100 cm

1.850,00 DKK ekskl. moms

Denne læringstavle sætter fokus på de mange forskellige dyr i havet og bidrager samtidig til et flot visuelt miljø.

Findes der hajer i det danske farvand? Få svaret med denne visuelle læringstavle, der indeholder 16 forskellige dyr, som lever i og ved havet. Den kan indgå som en sjov og lærerig informationstavle, hvorfor den er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder. Tavlen kan også være med til at gøre undervisningen mere håndgribelig for børnene.

Alle dyrene på tavlen kan findes i det danske farvand. Brug eksempelvis tavlen som forberedelse inden I bevæger jer ud for at udforske livet i havet. Dyrene er illustreret i et livagtigt design med navn og informationer. På den måde opnår børnene en god forståelse for dyrenes reele udseende, samt deres latinske navne og hvor store de kan blive.

Denne læringstavle bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, ‘natur, udeliv og science’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan. 

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Læringstavlen måler 100×100 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering. 
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

UV-print på plade

Størrelse

100×100 cm

Materiale

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os