Læringstavle - Dyr i fjorden, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Dyr i fjorden, 100x100 cm

Varenummer: 762939 Kategorier , , ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Denne læringstavle illustrerer et udvalg af dyr i fjorden. Med tavlen kan I gøre undervisningen mere håndgribelig, men den kan også bruges til læring i daginstitutionen.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne visuelle læringstavle indeholder 12 forskellige dyr, som lever i og ved fjorden. Den er velegnet til daginstitutioner, skoler og naturområder, hvor den vil indgå som en sjov og lærerig informationstavle. Tavlen kan også være med til at gøre undervisningen mere håndgribelig for børnene.

Brug eksempelvis tavlen som forberedelse inden I bevæger jer ud for at udforske livet i fjorden. Dyrene er holdt i et flot livagtigt design med navn og informationer, så børnene nemt kan genkende dem. På den måde opnår børnene en god forståelse for dyrenes udseende, samt deres latinske navn og hvor store de kan blive.

Skiltepladen er 3 mm tyk og findes i størrelsen 100 x 100 cm, hvilket gør den robust og fleksibel. Derudover leveres den med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail tilexakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os