Læringstavle - Forholdsord, 50x100 cm

Varenummer: 762632 Kategorier ,

1.090,00 DKK ekskl. moms

Forholdsord: Er katten over eller på kassen? Gør læringen om forholdsord nem og intuitiv for børnene ved hjælp af denne visuelle læringstavle. Illustrationen viser en kat, der udfører en række handlinger på en kasse, som visualiserer diverse forholdsord.

Gør læringen om forholdsord nem og intuitiv for børnene ved hjælp af denne visuelle læringstavle. Illustrationen viser en kat, der udfører en række handlinger på en kasse, som visualiserer diverse forholdsord. Tavlens indhold gør det meget simpelt og let for børnene at forstå reglerne om forholdsord, og illustrationerne kan også være med til at inspirere til lærerige lege eller øvelser med udgangspunkt i forholdsordene – på den måde kan I være med til at “lege” sprogforståelse ind i børnene. Iagttag tavlen i fællesskab med børnene og inddrag dem ved at stille spørgsmål til, hvad de ser og om de kan se forskel på kattens placering i forhold til kassen.

Et inspirerende og visuelt læringsmiljø kan hjælpe med at fange børnenes interesse for læring – i dette tilfælde, for sproget og dets finurligheder – og åbner op for flere muligheder for kombineret leg og lærings øvelser. At arbejde med sproget ud fra visualiseringer er et stærkt værktøj i dagtilbud, da det hjælper børnene til at udvikle deres ordforråd og sproglige færdigheder inden de begynder i indskolingen.

Denne læringstavle bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, ‘Kommunikation og sprog’, som er beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan. 

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Læringstavlen måler 50×100 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt Exakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Skilteplade

Størrelse

50×100 cm

Materiale

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os