Læringstavle - Motorik for 2-årige, 100x100 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Motorik for 2-årige, 100x100 cm

Varenummer: 762968 Kategorier ,

1.850,00 DKK ekskl. moms

Læringstavle fuld af inspiration til sjove motorik-øvelser for børn i 2-års alderen.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Denne visuelle læringstavle er velegnet til et inspirerende læringsmiljø, og passer perfekt til daginstitutioner, hvor man arbejder med de mindste børns motorik. Skiltepladen indeholder inspiration til forskellige sjove motoriske øvelser for de 2 årige. Der er hele 17 forskellige bevægelser, som I kan øve sammen med børnene. De forskellige bevægelser stimulerer børns sanser og kan bidrage til bedre motorik.

Skiltepladen er 3 mm tyk og findes i størrelsen 100 x 100 cm, hvilket gør den robust og fleksibel. Derudover leveres den med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail tilexakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os