Læringstavle - Regningsarter, 80x140 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle - Regningsarter, 80x140 cm

Varenummer: 763077 Kategorier ,

2.390,00 DKK ekskl. moms

Sæt fokus på de fire regningsarter – plus, minus, gange og dividere – med denne flotte læringstavle. Den kan bruges både inden- og udendørs som et dekorativt og lærerigt element i f.eks. klasselokaler eller på legepladsen. Læringstavlen måler 100×100 cm, har afrundede hjørner og forborede huller.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Sæt fokus på de fire regningsarter – plus, minus, gange og dividere – med denne flotte læringstavle. Den kan bruges både inden- og udendørs som et dekorativt og lærerigt element i f.eks. klasselokaler eller på legepladsen.

Læringstavlen måler 100×100 cm.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm plade, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen forborede huller til nem og hurtig montering.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os