Læringstavle - Rimetavle, 70x150 cm

Varenummer: 790718 Kategorier ,

2.090,00 DKK ekskl. moms

Kan du finde et motiv, der rimer på ordet spand? På denne læringstavle bliver børnene udfordret, men også underholdt, når de skal finde to ens motiver, der rimer. At kunne høre om to ord rimer, er en vigtig del af børns udvikling af sproglige færdigheder.

Kan du finde et motiv, der rimer på ordet spand? På denne læringstavle bliver børnene udfordret, men også underholdt, når de skal finde to ens motiver, der rimer. At kunne høre om to ord rimer, er en vigtig del af børns udvikling af sproglige færdigheder. Det bliver lettere for børnene at indlære nye ord, når de leger med de forskellige tryk og lyde i udtalen af ordene, som man jo gør, når man rimer med ord.

Læring er altid sjovere, når det bliver til en leg, og med denne tavle kan I nemt kombinere leg og læring. Udover at skulle rime sig igennem tavlen, så er det for børnene også en sjov udfordring i at finde de to visualiseringer, der rimer på hinanden. Tavlens størrelse og de udvalgte rim gør, at alle, uanset alder i børnehaven, kan være med. Og sværhedsgraden kan tilpasses alt efter, om det er de store eller små børn. De største børn kan eventuelt finde et tredje element på legepladsen, som rimer på tavlens indhold.

At arbejde med sproget ud fra visualiseringer er et stærkt værktøj i dagtilbud, da det hjælper børnene til at udvikle deres ordforråd og sproglige færdigheder inden de begynder i indskolingen.

Denne læringstavle bidrager til barnets forståelse for læreplanstemaet, ‘Kommunikation og sprog’ som beskrevet i den styrkede pædagogiske læreplan.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Læringstavlen måler 70×150 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.

Montering
Læringstavlen har afrundede hjørner og leveres med forborede huller, der sikrer en nem montering.  

Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

UV-print på plade

Størrelse

70×150 cm

Materiale

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os