Læringstavle Sang - God morgen sol, 100x50 cm - EXAKT

Shop

Læringstavle Sang - God morgen sol, 100x50 cm

Varenummer: 772632 Kategorier ,

1.090,00 DKK ekskl. moms

Gør sang og musik til en del af de inden- og udendørs miljøer med denne flotte læringstavle med børnesangen “God morgen sol” med illustrationer, der viser børnene forskellige elementer fra sangen. Læringstavlen måler 100×50 cm, har afrundede hjørner og forborede huller.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Gør sang og musik til en del af de inden- og udendørs miljøer med denne flotte læringstavle med børnesangen “God morgen sol” med illustrationer, der viser børnene forskellige elementer fra sangen.

Læringstavlen måler 100×50 cm.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm plade, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen forborede huller til nem og hurtig montering.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os