Læringstavle - Science og matematisk opmærksomhed, 50x240 cm

Varenummer: 762934 Kategorier ,

2.295,00 DKK ekskl. moms

Med denne læringstavle kan du nemt flytte undervisningen ud i skolegården og lade den indgå som en sjov og lærerig informationstavle.

Med dette design kan der sættes fokus på de små situationer i hverdagen, hvor børnene udtrykker deres matematiske opmærksomhed og forholder sig til verden omkring dem. Områder som orientering, former, tælle, beskrive størrelser og forklare, understøttes af designet på læringstavlen. Med denne læringstavle kan du nemt flytte undervisningen ud i skolegården og lade den indgå som en sjov og lærerig informationstavle, eller lade børnene blive inspireret af tavlen til at lære om matematik og science.

På tavlen kan børnene f.eks. finde information om de forskellige farver, tal og mængder, størrelser, former og meget mere, og i den ene side af læringstavlen kan børnene endog finde en lineal, som går op til 50 cm, så de kan skabe sig en forståelse for størrelsesforhold og måle de ting, de måtte støde på i naturen.

Læringstavlen måler 50×240 cm (leveres i to dele).

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen forborede huller til nem og hurtig montering.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

UV-print på plade

Størrelse

50×240 cm

Materiale

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution, Skole

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os