Læringstavle - Symfoniorkester, 100x120 cm

Varenummer: 763090 Kategorier ,

1.950,00 DKK ekskl. moms

Indret de inden- og udendørs læringsmiljøer med denne flotte læringstavle med illustrationer af elementer fra et symfoniorkester. Læringstavlen er oplagt som dekorativ indretning i f.eks. musiklokalet eller på legepladsen. Læringstavlen måler 100×100 cm, har afrundede hjørner og forborede huller.

Indret de inden- og udendørs læringsmiljøer med denne flotte læringstavle med illustrationer af elementer fra et symfoniorkester. Læringstavlen er oplagt som dekorativ indretning i f.eks. musiklokalet eller på legepladsen.

Læringstavlen måler 100×100 cm.

Grafikken er printet med UV-print direkte på en 3 mm plade, hvilket gør den robust og fleksibel. Desuden har læringstavlen forborede huller til nem og hurtig montering.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os