Læringstavle - Tællebondegård, 75x300 cm

Varenummer: 762633 Kategorier ,

4.490,00 DKK ekskl. moms

Gå på opdagelse og tæl bondegårdens mange dyr, bygninger og planter. Tavlen indeholder tallene 1-10 og henvender sig derfor primært til børn i børnehaven, som er ved at lære sammenhængen mellem tallet og det, der tælles.

Gå på opdagelse og tæl bondegårdens mange dyr, bygninger og planter. Denne læringstavle er et flot og praktisk indretningselement til daginstitutionen, hvor den fungerer som en dekorativ tælletavle, der er med til at skabe matematisk interesse hos børnene ved at gøre læring om tal sjovt og relaterbart. Tavlen indeholder tallene 1-10 og henvender sig derfor primært til børn i børnehaven, som er ved at lære sammenhængen mellem tallet og det, der tælles.

Tællebondegården er designet således, at hvert tal er illustreret med motiver, som børnene kender fra livet på en bondegård – det er blandt andet muligt at tælle sig frem til 3 køer, 8 blomster og 9 vindmøller. Det er en sjov og aktiv måde at lære om tallene på, hvilket med sikkerhed vil motivere børnene, når de undersøger tavlen i fællesskab eller i samspil med en voksen. Tavlens design kan også inspirere børnene til at blive klogere på livet som landbruger, der passer sine dyr og pløjer marken. Derudover bidrager tavlen til børnenes forståelse for læreplanstemaet ‘Natur, udeliv og science’.

Det er muligt at montere tavlen såvel inde- som udendørs.

Læringstavlen måler 75×300 cm, og grafikken er printet med UV-print på en 3 mm tyk læringstavle, hvilket gør den robust og fleksibel.
Vær opmærksom på at produktet leveres i 2 separate dele á 75×150 cm.  

Montering
Har du ikke mod på selv at montere læringstavlen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ja tak, jeg vil gerne modtage et tilbud på montering” når du kommer til kassen, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt Exakt
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Skilteplade

Størrelse

75×300 cm

Materiale

3 mm skilteplade med UV-print

Montering

Inde, Ude

Målgruppe

Daginstitution

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os