LEAN tavler til montering på ben - Flere varianterLEAN tavler til montering på ben - Flere varianterLEAN tavler til montering på ben - Flere varianterLEAN tavler til montering på ben - Flere varianterLEAN tavler til montering på ben - Flere varianterLEAN tavler til montering på ben - Flere varianterLEAN tavler til montering på ben - Flere varianterLEAN tavler til montering på ben - Flere varianterLEAN tavler til montering på ben - Flere varianter
LEAN tavler til montering på ben - Flere varianter
Product Code: k7021269

LEAN tavler til montering på ben - Flere varianter

7.495,00 DKK
Den robuste konstruktion sikrer maksimal stabilitet i denne samlede whiteboardløsning. Da den kan placeres overalt, er den ideel til visuel ledelse og LEAN.
Læs mere

LEAN tavler

7.495,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Den robuste konstruktion sikrer maksimal stabilitet i denne samlede whiteboardløsning. Da den kan placeres overalt, er den ideel til visuel ledelse og LEAN.

Hvert ben har 8 sider med en rille til montering af whiteboards med klemmer. Tilpas opsætningen, så den passer til netop dit behov - løsningen kan forstørres i det uendelige.

Vælg selv om du vil have print på den ene eller begge sider af dine whiteboards til denne løsning. Begge sider er skrivbare, magnetiske og udstyret med RC-profil. Stativet er solidt og tåler at blive brugt.

Hvis du ønsker egen grafik på tavlen, er prisen pr. grafisk arbejdstime 599,-

Fås både som faststående med flade fødder og som mobil løsning med hjul - dette er ikke inkluderet i løsningen og skal derfor skal tilkøbes.

Vælg mellem:
  • Forbedringstavle / blank
  • Kaizen tavle / blank
  • LEAN produktiontavle / blank
  • Måltavle / blank
  • OEE tavle / blank
  • Operations preformance board / blank
  • Scrum tavle / blank
  • Vores mål: Kvalitet i verdensklasse / blank
  • LEAN tavler efter eget valg på begge sider

Whiteboardtavler med design
Whiteboardtavlen er magnetisk og skrivbar, og produceres i samme høje kvalitet som alle EXAKT’s whiteboards.

Har du ønske om at ændre i designet, eller at designe din helt egen whiteboardtavle med grafik, er vores grafikere klar til at hjælpe dig. Tavlen kan også leveres i specialstørrelser efter forespørgsel. Ring til os på 98 19 35 33.

Mål: 120 x 200 cm