LG1 - Lav galgeskilt - EXAKT

Shop

LG1 - Lav galgeskilt

Varenummer: K250010 Kategori

Fra 4.695,00 DKK ekskl. moms

LG1 er et lav galgeskilt med et enkelt skilt, der er velegnet til praktiske informationer på udendørs områder. Skiltet er galvaniseret og inkluderer skiltestander, skilteplade og folie på skilteplade.

Ryd

Et lavt galgeskilt er en ideel udendørs skilteløsning, hvor designet er velegnet til praktiske informationer om f.eks. parkering og lignende forhold.  

Skiltestanderen er fremstillet i Ø4,8 cm galvaniserede rør, og skiltet har en placering på 50 cm fra jorden til underkanten af selve skiltepladen.  

Print  
Det er muligt at montere folieprint på én af siderne eller begge sider af skiltet alt afhængigt af, hvor skiltet skal placeres og hvad dine behov er.  

De viste priser er inkl. folieprint, men eksklusiv grafisk arbejde i forbindelse med produktion af skiltet. Hvis du har et navn, logo eller færdigt design, kan du uploade dette, og ellers sidder vores erfarne grafikere altid klar til at hjælpe dig med at designe det helt rigtige skilt. 

Montering
LG1 lav galgeskilt leveres inkl. bolte til fastgørelse af skiltepladen, og skiltet er klar til nedstøbning eller nedgravning.  

Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.  

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk

Folieprint på én eller to sider?

,

Skiltehøjde

, , ,

Bredde

, , , , , ,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os