Luk lågen - Dobbeltsidet skilt - 25x25 cm - EXAKT

Shop

Luk lågen - Dobbeltsidet skilt - 25x25 cm

Varenummer: 753100 Kategori

999,00 DKK ekskl. moms

Dette skilt viser tydeligt, at lågen skal lukkes. Send et positivt budskab om at det er vigtigt at lågen lukkes af hensyn til børnenes sikkerhed.

Dette skilt sender et tydeligt og positivt budskab om, at det er vigtigt at lukke lågen efter sig af hensyn til børnenes sikkerhed, og er derfor et oplagt valg til vuggestuen eller børnehaven.

Skiltet leveres med to skilteplader, som hver har print på den ene side, og gennemgående bolte til montering. Sættet med de to skilteplader giver dig mulighed for at montere et skilt på hver side af lågen eller hegnet, så budskabet er synligt for forældrene uanset om de er på vej ind i daginstitutionen, eller på vej ud.

Skiltet er produceret på en 3 mm tyk skilteplade med UV-print, der gør det modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Hvert skilt har 4 forborede huller og de medfølgende skruer/bolte sikrer en nem montering.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning. Du kan bestille et tilbud på montering ved at trykke på “Ønsker tilbud på montering” ved køb af skiltet her på siden.

Ønsker du andre monteringsmuligheder end de medfølgende skruer/bolte kan du kontakte os for at høre nærmere eller notere det i kommentarfeltet til din ordre.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

Materiale

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os