Madkundskab - Dørfolie - EXAKT

Shop

Madkundskab - Dørfolie

Varenummer: 770706 Kategorier ,

1.995,00 DKK ekskl. moms

Måleenheder, omregning fra deciliter til gram og gode råd før du starter med at lave mad. Det er blot en del af indholdet på denne flotte dørfolie, der passer perfekt på døren til skolekøkkenet. På en flot og illustrativ måde formidler den en masse god information, når eleverne skal i køkkenet.

Denne dørfolie passer perfekt til skolekøkkenet, hvor den er illustrativ og informativ, hvilket gør den både spændende og lærerig. Brug folien som en del af undervisning i madkundskab. Løsningen indeholder gode råd til, hvad man skal gøre inden madlavningen starter og til den efterfølgende opvasken. Derudover er der også tilføjet de mest basale mål- og vægtangivelser til madlavningen. Folien måler 215 x 100 cm, men den kan tilskæres ned til 192 x 83 cm, så den passer til jeres dør.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af dørfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette dørfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at dørfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os