Magnetisk ramme, A4 Plus - Pakke med 2 stk. - EXAKT

Shop

Magnetisk ramme, A4 Plus - Pakke med 2 stk.

Varenummer: K301070 Kategori

230,00 DKK ekskl. moms

Magnetisk ramme til ophæng af plakater, billeder eller andre opslag. Bagsiden er magnetisk, således at rammen let kan klæbes op på magnetiske overflader.

Ryd

Beskyt dine opslag med disse magnetiske rammer, der kan monteres på alle magnetiske overflader. Rammerne gør det nemt at udskifte indholdet og de er derfor ideelle til opslag, der skal fremstå elegante, men stadig være nemme at skifte.  

Har du problemer med ophæng, som falder ned? Med disse magnetrammer bliver det aldrig et problem igen. Rammen kan monteres på alle magnetiske overflader, beskytter dine ophæng og gør det nemt at udskifte indholdet igen og igen ved hjælp af den magnetiske lukkefunktion. 

Rammerne er velegnede i køkkener, produktionsområder og sanitære områder, da indholdet er ekstra beskyttet mod fugt og damp på grund af det det dobbelte lag. 

Bagsiden er magnetisk, således at rammen let kan klæbes op på magnetiske overflader. Derudover er der en magnetisk lukkefunktion, som gør, at indholdet ikke beskadiges og let kan skiftes igen og igen. Rammerne består af to lag, hvor fronten er magnetisk og kan åbnes, så indholdet kan udskiftes. Den farvede magnetiske ramme på bagsiden, gør det nemt at hænge rammen op og samtidig gør indholdet synligt. Rammen kan ophænges i både stående eller liggende format. 
 
Rammens indhold bliver hvor det skal og du undgår taperester, magneter, som hænger over vigtigt indhold og klistrende tyggegummirester. 

Rammen er til montering på magnetiske flader – til ikke-magnetiske overflader anbefaler vi vores selvklæbende magnetrammer. Til vinduer og glas med direkte sollys anbefaler vi vores SUN magnetramme. 

Pakken indeholder 2 stk. 

Kontakt EXAKT  
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk. 

Produkttype

Farve

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os