Magnetiske sikkerhedsrammer, A4 - Pakke med 5 stk.Magnetiske sikkerhedsrammer, A4 - Pakke med 5 stk.Magnetiske sikkerhedsrammer, A4 - Pakke med 5 stk.
Magnetiske sikkerhedsrammer, A4 - Pakke med 5 stk.
Magnetiske sikkerhedsrammer, A4 - Pakke med 5 stk. Magnetiske sikkerhedsrammer, A4 - Pakke med 5 stk. Magnetiske sikkerhedsrammer, A4 - Pakke med 5 stk. Magnetiske sikkerhedsrammer, A4 - Pakke med 5 stk. Magnetiske sikkerhedsrammer, A4 - Pakke med 5 stk.
Varenummer: K301502

Magnetiske sikkerhedsrammer, A4 - Pakke med 5 stk.

Fra
329,00 DKK
Fra
329,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Har du behov for at gøre opmærksom på sikkerhedsrelaterede områder eller påbudt beklædning? Disse magnetrammer med klare advarselsfarver er perfekte til at advare eller advisere om f.eks. nødudgange, farlige elementer eller påbud. 

De magnetiske rammer er en sikker og flot løsning til informationer på alle magnetiske overflader.  

Sikkerhedrammerne fås i forskellige farver afhængig af advarselstypen og sikkerhedsoplysningerne. Farverne svarer til ISO 3864-4 for advarselsfarver 

  • Grøn og hvid for førstehjælp og evakueringskort 

  • Rød og hvid for brandvej 

  • Sort og gul til forskellige typer af risici og farer 

En pakke indeholder 5 stk. 

Kontakt EXAKT  
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K301502
Antal pr. pakke 5 stk.