Magnetramme med velcro, A4Magnetramme med velcro, A4
Magnetramme med velcro, A4
Magnetramme med velcro, A4 Magnetramme med velcro, A4 Magnetramme med velcro, A4 Magnetramme med velcro, A4 Magnetramme med velcro, A4 video
Varenummer: K301802

Magnetramme med velcro, A4

Fra
159,00 DKK
Fra
159,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Hæng dine opslag op på tekstiloverflader uden brug af nåle og tegnestifter, hvilket både er en sikker og flot løsning. Skift dine opslag ud lige så ofte du vil med det nemme magnetiske lukkesystem i rammen. 

Brug informationsrammerne på opslagstavler, skillevægge og lignende - flyt dem nemt rundt på dine forskellige enheder. Velcro magnetrammen gør at der nemt skabes en overskuelig orden på tavler og der er ikke papirer eller tegnestifter der falder ned. 

Kan anvendes til alle dine opslag, skulle du have opslag der ikke er helt så store som A4 kan de også sagtens placeres i rammen. 

Pakken indeholder 1 stk. Inforammen kan anvendes både stående og liggende. 

Bemærk: Rammen skal fjernes fra overfladen ved at trække det forsigtigt sidelæns, vandret. Undgå at trække fra top til bund. Der kan komme lidt løse tråde, hvor produktet har siddet. 

Kontakt EXAKT  
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K301802