Læringstavle - Mål og vægt - EXAKT

Shop

Læringstavle - Mål og vægt

Varenummer: K790702 Kategorier ,

Fra 990,00 DKK ekskl. moms

Hvor mange gram vejer en deciliter mel? Hvor mange milliliter er der i en liter? Den smarte læringstavle med forskellige mål og vægt hjælper dig med at omregne almindelige måleenheder.

Ryd
  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

    Reset options

Det kan være svært at huske de forskellige måleenheder og hvordan de omregnes i forhold til hinanden. Denne læringstavle indeholder en oversigt over, hvor mange gram der er i en deciliter af forskellige normale ingredienser, såsom mel, sukker og pasta. Derudover viser den hvor mange deciliter og milliliter, der går på en liter.

Skiltepladen findes i to størrelser med samme motiv. Den kan indgå som en dekorativ af indretningen i en kantine eller et skolekøkken.

Skiltepladen er 3 mm tyk og findes i størrelserne 50 x 50 cm og 100 x 100 cm. Kombinationen af størrelse, tykkelse og print sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres læringstavlen med forborede huller, hvilket gør den nem at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKT medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en skilteløsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer læringstavler, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

50 x 50 cm, 100 x 100 cm

Materiale

Montering

,

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os