Menneskekroppen - Gulvfolie - EXAKT

Shop

Menneskekroppen - Gulvfolie

Varenummer: 770555 Kategori

7.650,00 DKK ekskl. moms

Læring om menneskekroppen får en hel ny dimension med denne farverige gulvfolie. Den store gulvfolie giver en spændende og anderledes dekoration til skolen. Brug folien til biologiundervisningen eller blot til at skabe et læringsmiljø, der hvor det passer bedst ind.

Læring om menneskekroppen får en hel ny dimension med denne farverige gulvfolie. Den store gulvfolie giver en spændende og anderledes dekoration til skolen. Brug folien til biologiundervisningen eller blot til at skabe et læringsmiljø, der hvor det passer bedst ind. Printet måler 200 x 300 cm.

Folien er delt ind i seks områder med hvert sit fokus. Områderne dækker følgende:

  • Blodomløbet
  • Nervesystemet
  • Åndedrætsorganerne
  • Fordøjesessystemet
  • Skelettet
  • Det muskulære system

Gulvfolien kan klæbe på alle plane gulve. Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os