Min Uge tavle - Simpel
Varenummer: 710880

Min Uge tavle - Simpel

1.295,00 DKK
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Min Uge-tavlen er en kvalitets whiteboard tavle med uge kalender, der fungerer som en oversigt over alle ugens aktiviteter, så de bliver lettere at overskue. Tavlen måler 45×60 cm. – diskret størrelse, men alligevel en størrelse der sikrer et godt overblik over dagens hovedaktiviteter.

Ved at bruge denne kommunikationstavle er det muligt at give børn og voksne med kognitive udfordringer et godt overblik over deres uges aktiviteter og på dne måde skabe et bedre hverdag, da de i højere grad får struktureret ugen og kan se hvad de skal.

Størrelse: 45 x 60 cm

Tavlen er perfekt sammen med Symbolkommunikation, der kan indeholde en detaljeret kalender, samt giver mulighed for at printe piktogrammer til tavlen. Hvilket sikrer en ensartet kommunikation.

  • Der er fri telefon og mail support.
  • Symbolkommunikation understøtter Dansk, Arabisk, Fransk, Tysk, Engelsk, Norsk og Svensk.
  • Symbolkommunikation benyttes af både skoler, institutioner samt private brugere.
  • Der medfølger guide til at komme godt i gang med Symbolkommunikation.
  • Til tavlen medfølger pennebakke i plast og det nødvendige monteringsmateriale.


Hvorfor vælge Symbolkommunikation?
En enkel struktur giver børn, unge og voksne med kognitive udfordringer ro og tryghed og dermed øget overskud til læring og socialt liv. Grunden til mange vælger Symbolkommunikation er enkelheden. Det er lige til at gå til for både personen med kognitive udfordringer og personerne omkring, såsom lærere, pædagoger, forældre osv. Symbolkommunikation tilpasses let den enkelte brugers behov, så det ikke er nødvendigt at skifte til nyt system senere i livet.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 710880