Chameleon Mobile - Whiteboard + Akustik - EXAKT

Shop

Chameleon Mobile - Whiteboard + Akustik

Varenummer: k703843 Kategori

11.390,00 DKK ekskl. moms

Elegant og mobil løsning med dobbeltsidet whiteboard + akustik tavle. Ud over de æstetiske detaljer finder du ­mange praktiske funktioner. Tavlen er udstyret med to funktionelle sider, fire flot skjulte hjul og en elegant læderstrop.

Ryd

Elegant og mobil løsning med dobbeltsidet whiteboard + akustik tavle. Udover de æstetiske detaljer finder du ­mange praktiske funktioner. Tavlen er udstyret med to funktionelle sider, fire flot skjulte hjul og en elegant læderstrop.

En mobil whiteboard og akustik tavle er den ultimative løsning til virksomheder, da den fungerer til både åbne og lukkede kontormiljøer. Tavlen er multifunktionel og kan både anvendes som skillevæg, opslagstavle eller skrivetavle. Med sit inkorporerede lyd absorberende PET-felt, adskiller denne løsning sig fra de andre mobile tavler fra Chameleon. Desuden er tavlen, med sine fire hjul og læderstrop, let at transportere og kan altid være tæt på dine medarbejdere.

En akustik tavle

Denne mobile løsning inkluderer et inkorporeret PET-felt, som er designet til at forbedre akustikken i ethvert arbejdsmiljø. PET-feltet er lavet af en kombination af genanvendte plastikflasker og polyesterfibre. Udover den forbedrede akustik, kan PET-feltet også benyttes som opslagstavle. 

Begge sider består af 1/3 PET-felt i bunden og 2/3 whiteboard i toppen.

Uanset hvilken udgave du vælger, er overfladen, som altid hos EXAKT, allerhøjeste kvalitet.

Detaljer om produktet

  • 90 x 180 cm
  • Tre forskellige farver
  • Udstyret med cognacfarvet læderstrop
  • Kombineret whiteboard og opslagstavle
  • Forbedret akustik
  • PET-felt af 60% genandvendte plastikflasker og 40% polyesterfibre

Livstidsgaranti
Produktet er en del af vores Chameleon-serie, hvor vi yder livstidsgaranti på den skrivbare overflade på alle whiteboardtavler. Det betyder, at vi garanterer for overfladens holdbarhed, så du nemt kan både skrive og rengøre whiteboardtavlen i hele dens levetid.

Farve

, ,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os