Motorikspil - Gulvfolie - EXAKT

Shop

Motorikspil - Gulvfolie

Varenummer: K796076 Kategori

Fra 3.365,00 DKK ekskl. moms

Denne gulvfolie er specielt designet til at udfordre og forbedre børnenes motorik ved at få bevægelse ind i hverdagen. Motorikspillet foregår ligesom det klassiske spil “Twister”, bortset fra at der anvendes en terning.

Ryd

Denne gulvfolie er specielt designet til at udfordre og forbedre børnenes motorik ved at få bevægelse ind i hverdagen.

Motorikspillet foregår ligesom det klassiske spil “Twister”, bortset fra at der anvendes en terning. Inden der slåes med terningen bliver det bestemt om barnet skal prøve at placere en hånd eller en fod på det antal øjne som terningen viser.

Brug denne folie til at skabe en anderledes undervisningsform, der både udfordrer børnenes motorik og deres forståelse for farver og tal. Kombinationen af leg og læring er perfekt for indskolingen, hvor det kan være svært for børnene at visualisere læringen.

Mål
Vælg mellem:

  • Medium (Ø147 cm)
  • Large (Ø220 cm)

Materiale
Folieprint på hvid folie med laminat.

Print
HP print, 4 farvet CMYK. 

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at gulvfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Montering
EXAKT er gerne behjælpelig med montering af folier, kontakt os på tlf. 98193533 for pris. Alternativt så anbefaler vi at du tilkøber vores monteringskit.

Produkttype

Størrelse

,

Montering

Målgruppe

,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os