Noder, 5 stk. - Skilteplade - EXAKT

Shop

Noder, 5 stk. - Skilteplade

7.995,00 DKK ekskl. moms

Store noder til montering indendørs eller udendørs, der hjælper med at skabe et inspirerende og lærerige miljø. Noderne kan give anledning til dialog om noder og musik generelt, men kan også bruges til at vise at jeres institution har stor fokus på musik og benytter det aktivt i hverdagen.

Disse skilteplader er udskåret som noder, og er ideelle i en daginstitution, hvor musik og rytmik er en af dagligdagens grundsten, eller som en del af indretningen i musiklokalet eller på skolens lange gange.  

Noderne er fremstillet af 3 mm skilteplader med UV-print. De kan både bruges indendørs og udendørs, og da skiltepladerne er meget fleksibel, giver det mulighed for at flytte dem fra sted til sted, hvis de med tiden er bedre egnet et nyt sted.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig. 

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk

Produkttype

Antal pr. pakke

Materiale

Montering

,

Målgruppe

,

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os