Nordsøen - Vægramme - EXAKT

Shop

Nordsøen - Vægramme

Varenummer: 764502 Kategori

2.715,00 DKK ekskl. moms

Brug denne vægramme med kort over Nordsøen til at skabe et flot visuelt rum.

Vægramme med kort over Nordsøen tiletflot og visuelt miljø.Kortet er lavet i kølige farver, der passer ind i de fleste indretninger.Med en vægramme får du enfleksibel ogsolid vægdekoration, derkan skiftes efter behov.Banneret ernemligudskifteligt og kan med fordel byttes afdelinger imellem – det giver god variation i indretningen.Brugdette banner medkort over Nordsøen som dekorativ indretning på kontoret, venteværelset, fællesarealeteller lignende.

Lokationsbestemte motiver er et hit og vores serie af vægrammer med danske farvande er bestemt ikke en undtagelse.Nordsøen, også kendt som Vesterhavet, dækker et større område der går fra Jylland til det sydlige England – selve farvandet har et areal på 575.000 km². På grafikken ses en tydelig markering af Nordsøens grænser samt de nationer, der er forbundet med farvandet. De genkendelige lokationer kan give anledning til gode samtaler over jeres oplevelser med de forskellige nationer.

En vægrammemed bannerer en tavle med udskiftelig front. Rammen er af aluminium og selve indholdet bliver trykt på et stofbanner, der fastgøres til rammen.Rammeophænget er skjult elegant på indersiden af tekstilrammen, og banneret er let fastgjort ved hjælp af en silikonestrimmel, der sidder fast i stoffet – det er derfor nemt at ændre billedet uden brug af værktøjer.

Rammen er 2,6 cm tyk og løsningen måler 100 x 80 cm.

Montering
Monteringen sker ved at bore rammen direkte op på væggen, hvilket sikrer en fast montering. Hvis du ikke er interesseret i selv at stå for monteringen, kan vi selvfølgelig være behjælpelig med dette. Sæt blot kryds ved at du ønsker tilbud på montering, så vil du blive kontaktet af en EXAKTmedarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Produkttype

Størrelse

100 x 80 cm

Montering

Målgruppe

,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os