Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.

* Skal udfyldes

Målgruppe *

Samtykkeerklæring

Når du siger ja tak til at modtage nyhedsbreve fra EXAKT, accepterer du samtidig, at vi opbevarer og bruger din mailadresse for at kunne sende dem til dig. Vi giver ikke oplysningerne til andre end Mailchimp, som er den databehandler, der leverer det tekniske system, vi bruger til at udsende nyhedsbrevene.

For at kunne videreudvikle og forbedre vores nyhedsbreve fører vi også statistik over brugen af dem. Oplysningerne bliver kun brugt på et overordnet niveau, og din e-mail vil ikke blive brugt i den sammenhæng.

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld”, som du finder nederst i nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dig, stopper vi hurtigst muligt med at sende dig nyhedsbreve, og vi sletter din mailadresse fra vores database. Derudover kan du altid gøre indsigelse mod at vi bruger de oplyste personoplysninger ved at sende os en e-mail medd indsigelsen.

EXAKT nyhedsbrev
EXAKT nyhedsbrev med mørkt overlay