EXAKT formidler budskabet

Hos EXAKT brænder vi for at levere komplette løsninger, der hjælper vores kunder til at formidle budskaber på et højt professionelt niveau. Vi laver løsninger til synlighed, undervisning, nudging, ledelse og formidling af informationer både digitalt og analogt. Vores mål er perfekte løsninger, der skaber synlig værdi i kundernes hverdag. Vores tre produktgrupper er skilte, tavler og AV. EXAKT formidler budskabet - på alt, over alt.

Skilte
Vi leverer alt i inden- og udendørs skilte samt folieprint til alle overflader og formål. Sammen med vores kunder designer og udvikler vi unikke og innovative løsninger, der skaber identitet og ejerskab. Vores folieprint til gulve, døre, vinduer og vægge understøtter skilteløsningen og kan også stå på helt egen hånd og formidle budskaber.

Tavler
Standard eller specialtavler, tavler med individuelle designs og tavler i alle typer og størrelser – vi har ideelle og fleksible løsninger til alle behov. Vi tror på at de traditionelle tavler aldrig går af mode, de er et must i hverdagen når vi skal dele informationer, tegne, planlægge, skrive og brainstorme i fællesskab. Så uanset form, farve og overflade så sikrer vi den helt rigtige platform.

AV
Vigtige pointer i mødelokalet, undervisning eller daglige informationer – fælles er at budskabet skal formidles. Med fokus på tilgængelighed og bruger venlighed sammensætter vi komplette AV-løsninger som passer til vores kunders hverdag, udfordringer og behov.Om EXAKT

EXAKT blev grundlagt i 1990 af den nuværende ejer og direktør, Morten Jørgensen. Dengang var virksomhedens primære forretningsområde salg af lamineringsmaskiner og lamineringsfolie. Som virksomhed er det vigtigt at følge med tiden - uanset om man er lille eller stor - og derfor er EXAKT i dag meget andet end laminering. I dag omfatter vores sortiment speciallavede skilteløsninger, alle former for tavler, komplekse AV-løsninger samt online platforme udviklet til forskellige læringsformål. Vi oplever især en stigende interesse for vores interaktive sortiment samt vores speciallavede tavler og skilte med kundernes egen grafik.

I 1990 markedsførte vi os som en specialforretning – og i dag - mere end 25 år efter - er det stadig det, vi er. Vi leverer speciallavede og unikke løsninger, der matcher vores kunders behov.

Vi sætter en ære i at finde den optimale og mest hensigtsmæssige løsning, som møder dine ønsker og behov. Vi tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vi udvælger vores produkter ud fra vores høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet. EXAKT dækker hele landet med et korps af engagerede salgs- og servicefolk, som vil gøre alt for, at du som kunde får en løsning, der til fulde indfrier dine forventninger.