EXAKT formidler budskabet

Hos EXAKT brænder vi for at levere komplette løsninger, der hjælper vores kunder til at formidle budskaber på et højt professionelt niveau. Vi laver løsninger til synlighed, undervisning, nudging, ledelse og formidling af informationer både digitalt og analogt. Vores mål er perfekte løsninger, der skaber synlig værdi i kundernes hverdag. Vores tre produktgrupper er skilte, tavler og AV. EXAKT formidler budskabet - på alt, over alt.

Skilte
Vi leverer alt i inden- og udendørs skilte samt folieprint til alle overflader og formål. Sammen med vores kunder designer og udvikler vi unikke og innovative løsninger, der skaber identitet og ejerskab. Vores folieprint til gulve, døre, vinduer og vægge understøtter skilteløsningen og kan også stå på helt egen hånd og formidle budskaber.

Tavler
Standard eller specialtavler, tavler med individuelle designs og tavler i alle typer og størrelser – vi har ideelle og fleksible løsninger til alle behov. Vi tror på at de traditionelle tavler aldrig går af mode, de er et must i hverdagen når vi skal dele informationer, tegne, planlægge, skrive og brainstorme i fællesskab. Så uanset form, farve og overflade så sikrer vi den helt rigtige platform.

AV
Vigtige pointer i mødelokalet, undervisning eller daglige informationer – fælles er at budskabet skal formidles. Med fokus på tilgængelighed og bruger venlighed sammensætter vi komplette AV-løsninger som passer til vores kunders hverdag, udfordringer og behov.


Inden- og udendørs skilte

SKILTE


Tavler

TAVLER


AV-løsninger

AV-løsninger