Om EXAKT

Unikke løsninger i 30 år

Vi har mere end 30 års erfaring med udvikling og formidling af erhvert budskab, med stærke kompetencer inden for synliggørelse af profil, undervisnings­miljøer, nudging og visuel indretning. ­Disse løsninger skaber vi med høje forventninger til produk­t­ernes kvalitet og funktionalitet kombineret med et stærkt hold af konsulenter og grafiske designere. Vi tager altid udgangspunkt i din dagligdag, udfordringer og behov, og skræddersyer løsningerne efter dette.

Når du samarbejder med os, får du et stærkt team, med ­mange kompetencer som er med dig hele vejen fra ide­udviklingen til det færdige produkt. Vores konsulenter er altid friske på at komme ud til dig, uanset hvor i landet. Her vil de rådgive, sparre og opmåle til din næste visuelle løsning. Vi leverer totalløsninger, hvor vi koordinerer hele processen, så du kun skal forholde dig til én leverandør. Dette gælder også monteringen, hvis du ønsker det.

Vi har et stort kartotek af standardløsninger, som vi gerne mikser med noget unikt til dig, for at få det bedste resultat. Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige helhedsløsning i højeste kvalitet, som møder dine ønsker og ­behov.

Designrammer med citater

Det bedste resultat til dig

Vores konsulenter er altid friske på at komme ud til dig, uanset hvor i landet. Her vil de rådgive, sparre og opmåle til din næste visuelle løsning. Vi leverer totalløsninger, hvor vi koordinerer hele processen, så du kun skal forholde dig til én leverandør. Dette gælder også monteringen, hvis du ønsker det.

Vi har et stort kartotek af standardløsninger, som vi gerne mikser med noget unikt til dig, for at få det bedste resultat. Vi sætter en ære i at finde den mest optimale og hensigtsmæssige helhedsløsning i højeste kvalitet, som møder dine ønsker og behov.

Vores historie

EXAKT blev grundlagt i 1990 af den nuværende ejer og direktør, Morten Jørgensen. Dengang var vores primære forretningsområde salg af lamineringsmaskiner og lamineringsfolie. Som virksomhed er det vigtigt at følge med tiden - uanset om man er lille eller stor - og derfor er vi i dag meget andet end laminering. I dag omfatter vores sortiment iøjnefaldende skilteløsninger, specialdesignede folieløsninger, alle former for tavler, samt akustik og lydregulering.

Vi har gennem tiden altid troet på at kundens behov og krav kommer før alt andet, og intet er vigtigere end kunden. Ambitionen har været og er stadig at skabe en forretning som et levebrød – samtidig med at kunne hjælpe og bidrage positivt til vores kunders hverdag. Tilgangen har været en god portion nordjysk ydmyghed krydret med tårnhøje ambitioner. En virksomhed hvor ordentlighed og ordholdenhed er hjørnestenene: at vi gør det - vi lover.

I 1990 markedsførte vi os som en specialforretning, og i dag - 30 år efter - er det stadig det, vi er. Vi leverer speciallavede og unikke løsninger, der matcher vores kunders behov.

Logo udskåret i whiteboard
EXAKT 30 års jubilæum

Unikke løsninger i 30 år

Hvad kan du forvente af os?

Vi sætter en ære i at finde den optimale og mest hensigtsmæssige løsning, som møder dine ønsker og behov. Vi tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vi udvælger vores produkter ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt. Det betyder, at du kun skal henvende dig ét sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om!

Rådgivning ikon

Alt det, du ikke kan Google

Hvad er folieprint, folieklæb og dusted folie? Hvad er muligheden indenfor skræddersyet tavler? Hvordan kombinerer jeg funktionalitet og design imens jeg formulerer det rigtige budskab? Alt sammen er spørgsmål, vi beskæftiger os med hver dag. Vores specialviden kommer dig til gavn.

Danmarkskort ikon

Vi dækker hele landet

Vores konsulenter kører i hele Danmark, og du kan altid booke et uforpligtende møde. På et møde bliver du præsenteret for EXAKT's mange spændende muligheder, og du får mulighed for at stille dybdegående spørgsmål. Vi er altid klar på at givet et uforpligtende tilbud på vores mange specialløsninger.

Størrelser ikon

Løsninger i alle størrelser

Vi leverer gode løsninger i alle størrelser - alt fra små skilte, kabler og toiletfluer til store redesigns af lagerhaller, facadeløsninger og hundrede meter lange whiteboardvægge. Sammen finder vi ud af hvad dine behov er, og hvad den allerbedste løsninger for dig - uanset størrelsen.

Grafisk design ikon

Grafisk design på alt

Hos EXAKT har vi en grafisk afdeling med inhouse-grafikere, der sidder klar til at tegne, designe og tilpasse grafik til din personlige løsning. Vi er knald-dygtige til at levere custom-made produkter. Vi leverer tavlen, skiltet, folieprintet og alt andet, lige som du vil have det, med specialudviklet grafik.

Montering ikon

Vi sørger for monteringen

Uanset om du bestiller skilte, tavler, akustik-regulering eller folieprint hos EXAKT, sørger vi for at din løsning bliver monteret på en sikker og professionel måde. Vi aftaler en dato, hvor du har tid til at anvise montøren, og sammen sørger vi for at løsningen bliver lige som du have ønsket dig den.