EXAKT - gør det visuelt

Vi er et grafisk mediehus som leverer standard og skræddersyede løsninger, hvor vi bl.a. arbejder med synliggørelse af profil, læringsmiljøer, nudging og visuel indretning. Vi rådgiver, designer og målretter helhedsløsninger som formidler ethvert budskab.

Vores team af konsulenter og grafikere arbejder dagligt med danske virksomheder og offentlige kunder. Igennem mange års erfaring har vi opbygget en know-how, som sikrer vores kunder flotte og funktionelle løsninger af højeste kvalitet.

Vi leverer totalløsninger fra den første idé til det endelige slutprodukt er monteret og klar til brug. Vores produktgrupper omfatter alt i skilte, tavler, folieprint og akustik– vores løsninger er både funktionelle og selvfølgelig altid i højeste kvalitet uanset om det er standarder eller noget helt specielt.

Vi sørger for at dine ideér bliver til virkelighed.

Skilte

Som virksomhed, skole eller daginstitution har du brug for at blive set. Synlighed skaber nemlig værdi. Det ved vi alt om hos EXAKT, og derfor kan vi levere alt fra simple toiletskilte til komplette facadeløsninger. Hos os finder du både store skilte, små skilte, dørskilte, designskilte, pyloner og flag med logo, som kan gøre dit budskab tydeligt i hverdagens skilteskov. Vi leverer alt i inden- og udendørs skilte til alle overflader og formål. Sammen med dig som kunde designer og udvikler vi unikke og innovative løsninger, der skaber identitet og ejerskab.

Folieprint

Vores folieprint til gulve, døre, vinduer og vægge understøtter skilteløsningen og kan også stå på helt egen hånd og formidle budskaber. Med vores mange forskellige folier får du en helt unik mulighed for at indrette børnehaven, plejehjemmet, virksomheden eller skolen. Folieprint fungerer nemlig som store klistermærker, der både kan sættes på gulve, døre, vægge og vinduer. Her kan folierne bruges som kreativ udsmykning, information og nudging, men de kan også skabe rum i åbne kontorlandskaber. Alle vores designs kan tilpasses af vores in-house grafikere.

Tavler og AV

Standard eller specialtavler, tavler med individuelle designs og tavler i alle typer og størrelser – vi har ideelle og fleksible løsninger til alle behov. Vi tror på at de traditionelle tavler aldrig går af mode, de er et must i hverdagen når vi skal dele informationer, tegne, planlægge, skrive og brainstorme i fællesskab. Så uanset form, farve og overflade så sikrer vi den helt rigtige platform.Vigtige pointer i mødelokalet, undervisning eller daglige informationer – fælles er at budskabet skal formidles. Med fokus på tilgængelighed og brugervenlighed sammensætter vi komplette tavle- og AV-løsninger som passer til din hverdag, udfordringer og behov.

Akustik

Et godt indeklima og arbejdsmiljø indebærer meget mere end blot at lufte ud et par gange om dagen. Det handler også om akustik og støj - især i de lokaler, hvor vi opholder os meget til daglig. I åbne kontormiljøer, daginstitutioner og på skoler kæmper man ofte med et meget højt støjniveau, og det påvirker både koncentration og arbejdsvilkårene for børn og voksne. Med enkle løsninger er det muligt for dig at forbedre lydforholdene i alle lokaler, og tilbyder en række forskellige muligheder, som alle kan dæmpe lydene på forskellige måder.


Vores historie

EXAKT blev grundlagt i 1990 af den nuværende ejer og direktør, Morten Jørgensen. Dengang var vores primære forretningsområde salg af lamineringsmaskiner og lamineringsfolie. Som virksomhed er det vigtigt at følge med tiden - uanset om man er lille eller stor - og derfor er vi i dag meget andet end laminering. I dag omfatter vores sortiment iøjnefaldende skilteløsninger, specialdesignede folieløsninger, alle former for tavler, komplekse AV-løsninger samt akustik og lydregulering.

Vi har gennem tiden altid troet på at kundens behov og krav kommer før alt andet, og intet er vigtigere end kunden. Ambitionen har været og er stadig at skabe en forretning som et levebrød – samtidig med at kunne hjælpe og bidrage positivt til vores kunders hverdag. Tilgangen har været en god portion nordjysk ydmyghed krydret med tårnhøje ambitioner. En virksomhed hvor ordentlighed og ordholdenhed er hjørnestenene: at vi gør det - vi lover.

I 1990 markedsførte vi os som en specialforretning, og i dag - mere end 25 år efter - er det stadig det, vi er. Vi leverer speciallavede og unikke løsninger, der matcher vores kunders behov.


Hvad kan du forvente af os?

Vi sætter en ære i at finde den optimale og mest hensigtsmæssige løsning, som møder dine ønsker og behov. Vi tager udgangspunkt i din dagligdag, dine krav og dine udfordringer. Vi udvælger vores produkter ud fra høje forventninger til både kvalitet og funktionalitet, så vi kan tilbyde dig de bedste produkter inden for vores forretningsområder.

Vi er med dig hele vejen - fra idé til færdigt produkt. Det betyder, at du kun skal henvende dig ét sted, uanset hvad din henvendelse drejer sig om!


Hvad er folieprint, folieklæb og dusted folie? Hvad er muligheden indenfor skræddersyet tavler? Hvordan kombinerer jeg funktionalitet og design imens jeg formulerer det rigtige budskab? Alt sammen er spørgsmål, vi beskæftiger os med hver dag. Vores specialviden kommer dig til gavn.


Vores konsulenter kører i hele Danmark, og du kan altid booke et uforpligtende møde. På et møde bliver du præsenteret for EXAKT's mange spændende muligheder, og du får mulighed for at stille dybdegående spørgsmål. Vi er altid klar på at givet et uforpligtende tilbud på vores mange specialløsninger.


Vi leverer gode løsninger i alle størrelser - alt fra små skilte, kabler og toiletfluer til store redesigns af lagerhaller, facadeløsninger og hundrede meter lange whiteboardvægge. Sammen finder vi ud af hvad dine behov er, og hvad den allerbedste løsninger for dig - uanset størrelsen.


Hos EXAKT har vi en grafisk afdeling med inhouse-grafikere, der sidder klar til at tegne, designe og tilpasse grafik til din personlige løsning. Vi er knald-dygtige til at levere custom-made produkter. Vi leverer tavlen, skiltet, folieprintet og alt andet, lige som du vil have det, med specialudviklet grafik.


Uanset om du bestiller skilte, tavler, akustik-regulering eller folieprint hos EXAKT, sørger vi for at din løsning bliver monteret på en sikker og professionel måde. Vi aftaler en dato, hvor du har tid til at anvise montøren, og sammen sørger vi for at løsningen bliver lige som du have ønsket dig den.


Hvad er vi også?

Vi stiller krav til vores egen miljøindsats
Hos EXAKT forpligter vi os selv til at tage ansvar for klimaet i vores daglige virke. Vi vurderer løbende om der er noget vi kan ændre og effektivisere i vores processer, arbejdsgange og politikker, der kan skåne miljøet og gøre os mere bæredygtige. Vi stiller krav til os selv om at udvise respekt for verden omkring os.

Emballage og genbrug
Når du modtager en pakke fra os, er det ikke altid i en spritny papkasse i farverig emballage. Vi genbruger alt pap og plastik. Enten bliver papkasserne brugt til at afsende produkter, ellers bliver de i vores pakkefyldsmaskine omdannet til materiale, der beskytter produkter under fragt. Det er ikke kun pap og plastik der bliver genbrugt, men alt vores affald bliver ansvarligt sorteret. F.eks. får vi afhentet elektronikskrot, brændbart og metalskrot.

Transport og levering
Vi har i de senere år taget nogle beslutninger, der har ændret vores leveringspraksis. I dag laver vi i højere grad intervalleveringer. Det vil sige at vi sjældnere sender godsfragt, og dermed sender færre lastbiler på de danske veje. Vi har høje ambitioner om at handle lokalt, og størstedelen af de produkter du køber hos EXAKT bliver i dag produceret i Danmark. I samme tråd har vi ændret på vores eksterne konsulenters ruteplanlægning. Vi har stadigt konsulenter i hele landet, men sørger i højere og højere grad for, at vores konsulenter ikke kører unødige kilometer for at afholde møder og besøg.

Digitalisering
Papirforbrug er et stort fokuspunkt hos os. Vi har igennem de sidste år sørget for, at alle arbejdsstationer er blevet udstyret med to skærme, og vi optimerer hele tiden vores digitale arbejdsgange. Dette har i meget høj grad reduceret vores behov for at printe, og vi bruger i dag meget mindre papir. Vi flytter løbende mere og mere af vores kommunikation og markedsføring fra de trykte medier til digitale platforme. Vi trykker langt færre produktkataloger end tidligere. Vi ser dette som en del af vores fortløbende miljøindsats.

En sund kultur
EXAKT har i det daglige også fokus på de små, konkrete miljøindsatser. Vi har på hovedkontoret udskiftet alle lamper med bæredygtig belysning. Vi opfordrer alle medarbejdere til at spare på både el, vand og varme. Vi gør altid vores bedste for at reparere defekte produkter før vi udskifter dem med nye.