Opladningsskab Boxcharge 12 Standard Opladningsskab Boxcharge 12 Standard Opladningsskab Boxcharge 12 Standard Opladningsskab Boxcharge 12 Standard Opladningsskab Boxcharge 12 Standard
Opladningsskab Boxcharge 12 Standard
Product Code: 525116

Opladningsskab Boxcharge 12 Standard

15.200,00 DKK
Boxcharge er et dansk designet og dansk produceret opladnings- og sikkerhedsskab, der falder naturligt ind i fx et undervisningsmiljø. Boxcharge er af høj kvalitet og designet til at oplade alle typer bærbare computere fra anerkendte producenter. Det mobile skab har indbygget computer med lækkert baggrundsbelyst LCD display med dansk tekst og menu. Tidsforsinket opstart af ladegrupper og mulighed for interval opladning er standard.
Læs mere
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Boxcharge er et dansk designet og dansk produceret opladnings- og sikkerhedsskab, der falder naturligt ind i fx et undervisningsmiljø. Boxcharge er af høj kvalitet og designet til at oplade alle typer bærbare computere fra anerkendte producenter.

Det mobile skab har indbygget computer med lækkert baggrundsbelyst LCD display med dansk tekst og menu. Tidsforsinket opstart af ladegrupper og mulighed for interval opladning er standard.

Skabet er udviklet til at imødegå stigende krav om minimalt strømforbrug. Automatisk og mekanisk ventilation sørger for god udluftning i skabet. Boxcharge 12 er markedets mest komplette produkt med fokus på mobilitet, sikkerhed, brugervenlighed og miljøet.

Specifikationer:
Farve: sort
Vægt: 60 kg.
Mål: H: 110 cm, L: 62 cm, B: 55 cm