Opslagstavle Accent - EXAKT

Shop

Opslagstavle Accent

Varenummer: K720001 Kategori

Fra 495,00 DKK ekskl. moms

Flot og enkel opslagstavle i høj kvalitet. Opslagstavlen er fremstillet i 100 procent genbrugstekstil og overfladen er holdbar, brandsikker og kan let aftørres – derfor holder tavlen sig pæn længe. Rammen er fremstillet i anodiseret aluminium, og hjørnerne er fremstillet i grå plast.

Ryd
  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

    Reset options

Flot og enkel opslagstavle i høj kvalitet.

Tavlen har længe, og er stadig, det foretrukne arbejdsværktøj, da den kan bruges til mange forskellige formål og sikrer synlighed af budskaber. Og en opslagstavle er ingen undtagelse. Den kan eksempelvis bruges til at danne et overblik over projekter hos den travle virksomhed, skole eller daginstitution, eller til videredeling af vigtige beskeder til forældre, elever, medarbejdere etc. Så hvorfor ikke vælge en opslagstavle fremfor en klassisk tavle? En opslagstavle kan være med til at højne jeres interne kommunikation – og det er ikke bare i en erhvervsmæssig sammenhæng, men også i privaten. Du kan nemlig bruge opslagstavlen i hjemmet til at opslå beskeder, børnenes tegninger eller fotografier med gode minder.

Disse accent tavler passer ind de fleste steder, findes i seks forskellige farver og otte forskellige størrelser – så der er god chance for, at der også findes en opslagstavle, der matcher dine ønsker til design, størrelse og behov. Du kan være sikker på, at dine beskeder bliver læst, når de hænger på en farverig og dekorativ opslagstavle.

Opslagstavlen er fremstillet i 100 procent genbrugstekstil og overfladen er holdbar, brandsikker og kan let aftørres – derfor holder tavlen sig pæn i lang tid. Rammen er fremstillet i anodiseret aluminium, og hjørnerne er fremstillet i grå plast.

Glem ikke at tilkøbe tegnestifter til din opslagstavle.

Vi har alle de løsninger, som du skal bruge til at indrette et kreativt arbejdsrum. Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder eller har nogle specielle ønsker til din tavle, kan du kontakte os på 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dk for at høre mere. Vi kan også levere opslagstavler i specialstørrelser, op til 120 x 270 cm.

Produkttype

Farve

, , , , ,

Størrelse

45 x 60 cm, 60 x 90 cm, 90 x 120 cm, 90 x 180 cm, 120×180 cm, 120×120 cm, 120×240 cm, 120 x 270 cm

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os