P-stander Simpel
P-stander Simpel P-stander Simpel
Varenummer: K758300

P-stander Simpel

Fra
743,00 DKK

Tilladte filtyper til upload: PDF

Fra
743,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Du kan hjælpe dine gæster godt på vej med god og synlige parkeringsskilte på parkeringspladsen, og dette simple p-skilt er ikke til at tage fejl af.

Parkeringsskilte kan bruges til at informere medarbejdere og gæster om, hvor de kan og må parkere. Det kan både bruges som markering af handicappladser, parkering forbudt, pladser der er reserveret etc. Simple og tydelige parkeringsskilte gør det lettere at navigere rundt i området, og besøgende slipper for irritation over manglende skiltning.

Selve skiltet har en buet profil og er produceret i naturaluminium. Det er monteret på en 100 cm høj stander, og er klar til nedgravning eller støbning ved levering.

Prisen inkluderer folieprint på p-skiltet, hvor du har fuld frihed til at vælge, hvordan skiltet skal se ud. Du kan uploade dit ønskede navn, logo eller design, og ellers er vores erfarne grafikere også klar til at hjælpe med at designe dit næste parkeringsskilt.

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K758300