Partnerline whiteboard med design - EXAKT

Shop

Partnerline whiteboard med design

Varenummer: K702170 Kategori

Fra 1.995,00 DKK ekskl. moms

Letvægtswhiteboardtavle med design, som passer til Partnerline Skinnesystem. Tavlen er let at køre frem og tilbage på skinnen og samtidig undgår du at skulle løfte en tung tavle, hvis du ønsker at skifte dens placering.

Ryd
 • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

  Reset options

En tung og besværlig tavle at flytte rundt på – nej, vel? Her får du en let whiteboardtavle med design, som passer til Partnerline Skinnesystem.

Uanset om du har brug for en evighedskalender, dit logo eller noget helt tredje, så har du mulighed for at få det printet på denne tavle. Du bestemmer helt selv motivet.

Tavlen er af letvægtsmaterialer, hvilket gør, at tavlen let kan køre frem og tilbage på skinnen. Samtidig undgår du at skulle løfte en tung tavle, hvis du ønsker at skifte dens placering.

Skal du have flere forskellige tavler i klasselokalet? Så er skinnesystemet fra Partnerline en oplagt mulighed. Du kan let køre tavlerne frem og tilbage og få dem til at skifte plads.

Tavleoverfladen er fremstillet i emaljeret stål i høj kvalitet, hvilket giver en flot og holdbar overflade. Tavlen er desuden magnetisk og kan aftørres med en tør klud.

Ved at sætte flere letvægtstavler ved siden af hinanden på skinnen, kan du hurtigt forberede en model eller opgaver, som skal benyttes senere i timen – og skjule dem bag den anden tavle, indtil eleverne må se dem. Tavlen er oplagt til undervisning eller i møde- eller konferencelokalet.

Tavlen leveres inkl. adaptorsæt og en pennehylde i hvid.

Adaptorsæt indeholder alle materialer, som skal benyttes til montering af tavlen på skinnen. Sættet indeholder også distancebrikker, som kan monteres på tavlen, for at den kan køre frem og tilbage over/under en anden Partnerline tavle.

Materialer

 • Overflade i whiteboard
 • Profil i aluminium
 • Hjørnestykker i plastik

Størrelse
Vælg mellem:

 • 60 x 90 cm
 • 90 x 120 cm
 • 90 x 180 cm
 • 120 x 180 cm
 • 120 x 120 cm

Print
Denne tavle leveres med print, hvis du f.eks. har behov for et årshjul, kalender eller andet motiv på tavlen. Kontakt os på tlf. 9819 3533 eller exakt@exakt.dk for at høre mere om priserne og mulighederne for motiv på tavlen.

Produkttype

Størrelse

60 x 90 cm, 90 x 120 cm, 90 x 180 cm, 120×180 cm, 120×120 cm, 120 x 200 cm

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os