Planeterne på række - Skilteplade
Planeterne på række - Skilteplade Planeterne på række - Skilteplade Planeterne på række - Skilteplade Planeterne på række - Skilteplade Planeterne på række - Skilteplade Planeterne på række - Skilteplade Planeterne på række - Skilteplade Planeterne på række - Skilteplade Planeterne på række - Skilteplade Planeterne på række - Skilteplade Planeterne på række - Skilteplade
Varenummer: 790644

Planeterne på række - Skilteplade

8.830,00 DKK
8.830,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Dette sæt er bestående af ni rektangulære skilteplader med design af solen og de otte spændende planeter i solsystemet.

Skiltepladerne er lavet i et stilrent og flot design, og navnet på planeten er skrevet på hver skilteplade, så der ikke hersker nogen tvivl om, hvordan de forskellige planeter ser ud og hvor store de er i forhold til hinanden.

Du kan med fordel bruge skiltepladerne som udsmykning i klasselokaler, gangarealer, biblioteket og mange andre steder, og de er ligeledes ideelle som et element i undervisningen.

Alle ni dele medfølger i sættet, og hver skilteplade er 3 mm tyk og måler 100 x 50 cm. Kombinationen af størrelse, tykkelse og print sikrer en robust og fleksibel løsning. Derudover leveres skiltepladerne med forborede huller, hvilket gør dem lette at montere på vægge, hegn og låger.

Montering
Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med at montere din nye skilteløsning så sæt blot kryds i, at du ønsker tilbud på montering, og så kontakter vi dig.  

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe dig med at finde en skilteløsning, som matcher dit behov og prisramme, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33 eller send en mail til exakt@exakt.dk

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer 790644
Produkttype Skilteplade
Antal pr. pakke 9 stk.
Størrelse 100 x 50 cm
Montering Inde, Ude
Målgruppe Skole