Legemiljø - Politistation

Varenummer: Ikke tilgængelig - Vælg variant først Kategorier ,

Fra 1.480,00 DKK ekskl. moms

Lav jeres helt egen by på legepladsen og giv legen de ­bedste forudsætninger. Med denne skilteplade kan I på en nem måde upcycle jeres eksisterede legehuse eller skure på legepladsen.

Ryd

“Hjælp politiet med at arrestere skurkene!” ‘Politistationen’ er en god kilde til inspiration til talrige rollelege, hvor børnene enten kan lege betjente eller skurke. Børnene kan lege at de rykker ud i politibilen, arresterer skurkene og smider dem bag lås og slå i fængsel.

Du kan med fordel montere denne skilteplade sammen med ‘By’ eller ‘Hospital’ for på den måde at inspirere børnene til at udtænke en sammenhængende historie. Det er også muligt at kombinere den med andre sjove legemiljøer og skabe din helt egen by  på legepladsen, som giver de bedste forudsætninger for børnenes lege.

Du kan bruge skiltepladen både inde- og udendørs, så der frit kan skabes afgrænsede områder til forskellige lege. Du kan eksempelvis anvende denne skilteplade til upcycling af et eksisterende skur eller legemiljø.

Skiltepladerne har et UV-print, der gør at de kan holde til alt slags vejr og vind.

Skiltepladen måler
Vælg mellem:

  • 80×80 cm
  • 100×100 cm

Montering
Har du ikke mod på selv at montere skiltepladen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne skilteplade i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer skilteplader, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Størrelse

80×80 cm, 100×100 cm

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters

Kontakt os