Præfikser - Gulvfolie - EXAKT

Shop

Præfikser - Gulvfolie

Varenummer: 770621 Kategori

2.370,00 DKK ekskl. moms

Få overblik over præfikser – hvilken 10’er potens enheden bliver multipliceret med. Leveres i 12 dele. Hver del måler: 11 x 120 cm

Med denne gulvfolie får du hurtigt og nemt overblik over præfikser – hvilken 10’er potens enheden bliver multipliceret med. Den kan bruges til at integrere læring i jeres miljø og på samme tid visualisere en vigtig del fra matematikkens verden. Eleverne kan få et overblik over de forskellige præfikser, når de går op ad en trappen eller øve dem mens de har dem foran sig. Foliet er designet så farven i midten er meget lys og bliver mørkere jo større tallet bliver. Denne folie leveres i 12 dele, så den kan også monteres som striber på 12 trappetrin. Hver foliestribe er 120 cm brede, så de passer til både brede og smalle trapper.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Montering

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os