Profilering

Visualiser dine budskaber

Skab den røde tråd med visuel profilering. Det helt rigtige skilt kan være med til at understøtte fortællinger om, hvem I er. Profilering er meget mere end flotte udendørs skilte, Anvend også jeres indendørs arealer til at markedsføre jer både overfor medarbejdere og gæster af huset.

Mulighederne er uendelige og der kan skabes unikke muligheder i alle typer miljøer og i alle størrelser – det er kun fantasien der sætter grænser. Kombination af forskellige produkter giver mange forskellige muligheder.

Herunder kan du se et fiktivt eksempel på en virksomhed, hvor vi har skabt en profil der trækker tråde til kerneforretningen. Simpelt logo, komplimenterende farver og skarpe designs er med til at skabe en tydelig profilering af virksomheden både indendørs og udendørs.

Skal vi også hjælpe dig med at finde den helt rigtige profil til dine budskaber?

Bliv mere synlig med skræddersyet profilering

Vi skaber et tydeligt blikfang til din facade. Du bestemmer helt selv form, farve og størrelse. Der er ubegrænsede muligheder for skræddersyede facadeløsninger, der sender positive signaler og markerer jeres profil. Vi beklæder vinduer med folie, sætter bogstaver på væggen, udskærer logoer i alle farver og meget, meget mere. Uanset om du er på jagt efter eksklusive facadeskilte, designskilte med tydelige budskaber, oversigtskort til vejvisning eller pyloner med eget logo, så finder du den rigtige løsning hos EXAKT.

unifood technic pylon

Skiltepyloner

Et pylonskilt er en elegant løsning til udendørs skiltning, hvor du både kan vise dit logo, vise vej eller på anden vis videregive vigtige informationer om området. Med en reklame pylon får du et elegant og stilren skilt, der samtidig er svær at overse, hvilket giver den perfekte løsning til et udendørs skilt til både erhverv, skoler og institutioner.

Uanset om I vælger at placere skiltet ude ved vejen eller foran jeres bygning, så vil I blive set og skabe interesse blandt forbipasserende.

unifood technic facadebogstaver 03

Bogstaver og facadelogo

Skræddersyede facadeløsninger er skriften på væggen, når den er bedst. Mulighederne er ubegrænsede såvel inde som ude. Du kan skabe opmærksomhed med former og farver, og det er helt op til dig, hvordan netop din facadeløsning skal se ud. Et facadelogo fungerer som et flot og iøjnefaldende virkemiddel for forbipasserende

Med vores store udvalg er det kun fantasien, der sætter grænser, når du vil markere navnet på dit firma, skole eller institution på en elegant måde.

unifood technic facade skilt 03

Facadeskilte

Med et facadeskilt har du mulighed for at præge din virksomheds identitet på ydersiden af bygningen. Det kan være en vigtig del af din virksomheds brand at skabe genkendelighed og synlighed for dine besøgende.

Vi kan hjælpe jer med at skabe tydeligt blikfang til netop jeres facade. Du bestemmer helt selv form, farve og størrelse på skiltet. Der er ubegrænsede muligheder for skræddersyede facadeløsninger, der sender positive signaler og markerer jeres profil til forbipasserende.

Fuldend løsningen

Udskåret folieprint er også en populær løsning i profilering og skiltning hos både virksomheder, skoler, daginstitutioner og andre steder hvor der er mange mennesker der færdes hver dag. Folieprint på vinduer og døre har en dekorativ effekt og så er de et meget vigtigt element i en god wayfinding.

Vi skræddersyr din løsning med folieprint så den passer til både jeres fysiske rammer og det behov, I har.

Skal vi hjælpe med det grafiske?

Har du brug for grafisk assistance til at fuldende profileringen hos jer – eller vil du inspireres – så tag et kig her

Kontorskilte

Du finder mange forskellige serier af kontorskilte, som passer til de fleste virksomheder, skoler eller daginstitutioner. Vi har skilteserier med permanent tryk, og mere fleksible skilteløsninger, hvor du nemt kan udskifte indholdet.

kb750042
k751402 1 1
7 4822 19 p
751180 cinema moedeskilt p
Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters