Bogstaver og logo

Skriften på væggen

Facadebogstaver er skriften på væggen, når den er bedst. Mulighederne er ubegrænsede såvel ude som inde. Du kan skabe opmærksomhed med former og farver, og det er helt op til dig, hvordan netop dine facadebogstaver skal se ud. Med EXAKT’s store udvalg er det kun fantasien der sætter grænser, når du vil markere dit firma eller produktnavn på en elegant måde. Facadebogstaverne giver dig muligheden for at kommunikere i et tredimensionelt format, hvilket fungerer som et flot og iøjnefaldende virkemiddel.

udsk ret logo uv print

Facadebogstaver

Facadebogstaverne giver dig mulighed for at kommunikere i et tredimensionelt format, hvilket fungerer som et flot og iøjnefaldende virkemiddel. Et genkendeligt logo er også en flot og elegant måde at skabe opmærksomhed på facaden. Kombinationen af bogstaver og logo får din facadeløsning til at gå op i en højere enhed og giver dig mulighed for at skabe opmærksomhed på dig selv, der gør at dine kunder husker dig og dit logo.

Rustfri stål

Rustfrit stål er tidsløst og vil altid være det sikre valg til facadeløsninger, uanset hvilken facadetype bogstaverne ønskes monteret på.

Facadebogstaverne i rustfrit stål giver et eksklusivt dusted og moderne look. Facadebogstaver i rustfri stål er særligt egnet til ydermuren, hvor det holder til vind og vejr. Fås i slebet eller blankt look. De rustfrie stålbogstaver er 2 mm i tykkelsen. Bogstaverne kan som alle vores facadebogstaver laves i forskellige typer og størrelser.

Akrylbogstaver

Facadebogstaver i akryl er en pæn og simpel løsning til at skabe synlighed på facaden. I denne variant kan du som standard vælge i mellem sort, hvid og opal. Akryl er holdbart, let og elegant, hvilket gør det optimalt til brug på facadeløsninger. Akrylbogstaverne er også yderst velegnet indendørs – de er lette at klæbe direkte op på vægge og har med sit blanke look et elegant udtryk.

Akrylbogstaver leveres i forskellige dybder afhængig af den ønskede effekt. Kan også leveres i andre farver pr. forespørgsel.

Udskåret skilteplade med UV print

Facadebogstaver med UV-print er den helt rigtige løsning når du eksempelvis vil kombinere mange farver eller have detaljer på fladen. Bogstaverne skæres ud af skilteplade og printes med UV-print så holdbarheden er optimal i alt slags vejr.

Her er løsningen kombineret med et logo i selve navnet.

Udskåret logo eller figur

Kombiner dit navn med logo eller udskåret figurer. Et udskåret logo er perfekt sammen med dine facadebogstaver og giver tilsammen den fuldendte facadeløsning. Her kan frit leges med farver og detaljer.

Udskårede skilte og logoer giver mulighed for dekorativ skiltning. Printet giver mulighed for at få detaljer frem i f.eks. logoer og figurer.

Interesseret i bogstaver eller logo?

Kontakt vores team som sidder klar til at løse netop din opgave.

Facadeløsninger med lys

Bogstaver med coronalys er facadebogstaver produceret i aluminium med bagudrettet lys. Dette giver dig optimale muligheder for at dit image fremstår stærkt og professionelt. Bagudrettet er velegnet til de mørkere facader og hvor der ikke er så meget struktur i facaden – en glat og mørk facade giver det optimale resultat for din facadeløsning.

corona rotated

Corona-belysning

Bogstaver med coronalys er facadebogstaver produceret i aluminium med bagudrettet lys. Dette giver dig optimale muligheder for at dit image fremstår stærkt og professionelt. Bagudrettet er velegnet til de mørkere facader og hvor der ikke er så meget struktur i facaden – en glat og mørk facade giver det optimale resultat for din facadeløsning.

front rotated

Front-belysning

Bogstaver på facaden med frontlys ses hele døgnet. De giver lige det ekstra pift til facaden uanset årstiden og hvad tid på døgnet du ønsker at blive set. Du får her en facadeløsning af høj kvalitet, diodelyset er med meget lavt energiforbrug og der er ingen vedligehold – kun normal rengøring.

Fakta om LED-skilte

Lyskilde

  • Leveres som standard med Sloan dioder med 5 års totalgaranti
  • Hvide dioder (IP 66 godkendt), bogstaver monteres med 1,5 meter ledning som standard, denne skal fremføres til driver (IP 67 godkendt)
  • Brændetid er forventet 50.000 timer

Montering

  • Leveres klar til tilslutning – selve svøbet monteres med gevindstang med rustfrie montagebøsninger.
  • Ved bestilling skal der tages højde for hvor på bogstavet ledningen ønskes ført ud af svøbet.
  • Der medfølger en 1:1 papirskabelon af facadeløsningen, der kan bruges til at bore huller efter.

Har du idéen?

Hos EXAKT kan vi hjælpe dig med at få din idé ført ud i livet.

Hvis du endnu ikke har et logo eller ønsker at få opdateret dit nuværende design, så sidder vores grafiske team klar til at rådgive dig og hjælpe med at designe logo og facadeløsninger.

En sådan proces kræver god forståelse for jeres værdier, branche og behov, og derfor vil du være i tæt dialog med din egen personlige Exakt-grafiker, som gennem dialogen vil finde frem til kernen af din profil med en løsning, der passer til jeres ønsker.

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters