Facadeskilte

Skab tydeligt blikfang

Hos EXAKT hjælper vi din virksomhed med at udarbejde dit helt eget unikke visuelle indhold, der kan hjælpe med at adskille dig fra dine konkurrenter og profilere din virksomhed til omverdenen. Her er især facadeskiltning den ideelle løsning til udendørs skiltning, hvor du har god mulighed for at ”ramme” kunder med vigtige informationer, som du ønsker, de skal se. Hvis den rette mængde information bliver formidlet på en visuel og overskuelig måde, kan et facadeskilt være med til at optimere brugervenligheden og kundetilfredsheden af din institution eller virksomhed.

Facadeskilte med logo

Der er mulighed for at vælge facadeskilte i mange forskellige udgaver afhængig af stil og funktion der ønskes. Først og fremmest så skal skiltets type passe til bygningen det skal sidde på så der opnås en flot og æstetisk løsning. Den visuelle profil og valget af skilte er afgørende for det førstehåndsindtryk der sendes til kunder, samarbejdspartnere og øvrige besøgende.

Størstedelen af de indtryk vi mennesker bearbejder i vores hjerner kommer via synssansen. Derfor er det visuelle indtryk yderst vigtigt i arbejdet med at skabe opmærksomhed, relationer og at få indtryk til at være vedvarende. Det gælder uanset om de besøgende er nye kontakter, gamle kendinge eller sågar medarbejdere der har deres daglige gang på matriklen.

Facadeskilte med wayfinding

At integrere wayfinding på et facadeskilt eller supplere med et ekstra skilt er meget populær så gæster i huset finder den rette vej. Oversigtskort byder gæster og nye folk i huset velkommen med et godt overblik over bygninger og lokaler.

Kortet udarbejdes efter f.eks. arkitekttegning, flugtvejsplan eller skitse fra beredskab. Kortet kan gøres detaljeret efter ønske og suppleres med farver og forskellige signaturforklaringer for at gøre vejledningen mest muligt komplet.

Skiltestandere

Et andet populært supplement til facadeskilte er skiltestandere, der ofte placeres på parkeringspladsen eller ude ved vejen, så gæster ledes godt på vej med god og oplysende skiltning. De galvaniserede skiltegalger er ideelle til udendørs skiltning. Designet er ideelt til praktiske informationer omkring parkering og lign. Der kan afhængig af standerens placering vælges om der skal være information på begge sider af skiltet.

Vi hjælper dig med designet​

Vi er gerne behjælpelig med at vejlede dig i valget af den rette skiltetype og selvfølgelig også med designet til dit skilt.

Har du brug for rådgivning?

Vi hjælper dig gerne med at få et overblik over mulighederne med facadeskilte, og i samarbejde ved vores konsulenter og grafikere har du mulighed for at skræddersy en helt unik facadeløsning.

Nøgleordet er sparring, og det bedste resultat skal findes i dine tanker og idéer til facaden kombineret med vores viden og erfaring.

Vores konsulenter har nemlig mange års erfaring med at skabe tydelig profilering med en rød tråd til dit grafiske udtryk, og vil i starten af processen benytte denne erfaring til at rådgive omkring hvilken størrelse og skiltetype, der vil passe bedst til jeres facade.

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters