Pylonskilte

Tydelig og elegant løsning til at skabe blikfang

Pylonskilte er især velegnede til oversigtskort og som velkomst til jeres bygninger. Skiltepyloner findes i forskellige designs, der hver har deres unikke fordele. Fælles for dem alle er, at de har et eksklusivt udseende, der sikrer dig et professionelt udtryk.

Promover dig selv

En skiltepylon fungerer i de fleste omgivelser og er en elegant skilteløsning, der er med til at give dine besøgende et godt førstehåndsindtryk. Opfat dit kommende pylonskilt som et stort visitkort der altid er tilgængelig for forbipasserende. Her kan du fremhæve logo, åbningstider eller budskaber, som afspejler jeres identitet. For at tiltrække kunder ind i butikken, kan løsningen også benyttes til at promovere nye produkter.

En pylon vil ofte være kunders eller besøgendes første møde med jer. Af den grund er det værd at gøre sig nogle overvejelser over, hvilken oplevelse jeres gæster skal møde, og hvordan I sikrer at pylonen giver et godt og brugbart førstehåndsindtryk.

Pyloner med mange muligheder

I vores sortiment finder du forskellige former for pyloner. Det du grundlæggende skal tage stilling til, når du overvejer at anskaffe dig en pylon, er hvorvidt fronterne skal være flade eller buede og om det skal være med eller uden LED belysning.

Prisen på et pylonskilt afhænger af dit behov for at skabe synlighed. Under hvert produkt kan du selv bestemme højde og bredde på din løsning, og om der skal folieprint/design på én eller begge sider af pylonen.

Når du ønsker at købe en pylon hos os, kan du enten vælge selv at uploade logo, navn eller skitse over ønsket design, eller i stedet komme i kontakt med en medarbejder fra vores grafiske afdeling, som vil stå klar til at hjælpe med rådgivning og design af dit pylonskilt.

Bue pylon

Bue pylonen er ikke til at overse, og den er elegant at se på med sit unikke ellipsedesign med ombukkede frontplader samt gummilister på kanterne. Bue pylonen afsluttes med et sokkelsvøb.

Bue pylonen leveres som standard i naturanodiseret aluminium, mulighed for RAL-lakering efter forespørgsel. Der er mulighed for sektionsopdelt frontplader ligesom der er mulighed for fræs/udskåret og lys. Yderligere er dem inkl. en ekstra indvendig forstærkning på midten i hele pylonens længde. Pylonen er opbygget på to ben med ekstra 90 cm ben for nedstøbning.

Nedstøbning anbefalet:

  • Under 200 cm hul størrelse pr. ben 60 x 60 cm
  • Over 200 cm hul størrelse pr. ben 75 x 75 cm.

Plan pylon

Klassisk firkantet pylonskilt, der ikke er til at overse. Plan pyloner er produceret i et plant design hvor frontpladerne er ombukket i både top og på siderne med indfarvet lister på kanterne.

Plan pylonen leveres som standard i naturanodiseret aluminium, mulighed for RAL-lakering efter forespørgsel. Der er mulighed for sektionsopdelt frontplader ligesom der er mulighed for fræs/udskåret og lys. Pylonen er opbygget på to ben med ekstra 70 – 90 cm ben for nedstøbning.

Nedstøbning anbefalet:

  • Under 200 cm hul størrelse pr. ben 60 x 60 cm
  • Over 200 cm hul størrelse pr. ben 75 x 75 cm.

Stream pylon

Stream er en skilteserie i et moderne design, hvor frontpladerne er ombukket to gange, så der ikke er nogle synlige samlinger Stream er elegant og minimalistisk i sit design. Du kan selv være med til at sætte dit præg på stream pylonen i form af farve og størrelse.

Stream pylonen leveres som standard i naturanodiseret aluminium, mulighed for RAL-lakering efter forespørgsel. Opbygget på to ben med ekstra 90 cm ben for nedstøbning.

Nedstøbning anbefalet:

  • Under 200 cm hul størrelse pr. ben 60 x 60 cm
  • Over 200 cm hul størrelse pr. ben 75 x 75 cm.

Stream er også tilgængelig i en variant med lys i kanterne, her skaber du ekstra fokus på dit pylonskilt. Især i de mørke måneder tager pylonskiltet sig godt ud og helhedsindtrykket er gennemført. Også her er der mulighed for fræs/udskæring i fronten så lyset er med til at danne designet.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at designe dit skilt eller blot få mere inspiration så er vi naturligvis klar til at hjælpe dig – du kan her læse mere om forskellige typer af skiltedesigns og ellers er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Pyloner - Hvorfor vælge denne skilteløsning?

Et pylonskilt er en elegant løsning til udendørs skiltning, hvor du både kan vise dit logo, vise vej eller på anden vis videregive vigtige informationer om området. Med en reklame pylon får du et elegant og stilrent skilt, der samtidig er svær at overse, hvilket gør det til den perfekte udendørs skilte løsning til både erhverv, skoler og institutioner. Du kan være sikker på, at uanset om skiltet er placeret ude ved vejen eller foran jeres bygning, så vil I blive set og skabe interesse blandt forbipasserende.

Og det er netop derfor de fleste vælger en pylon. For med en reklame pylon kan du skabe blikfang og opmærksomhed for din virksomhed, der hvor dine kunder færdes. Løsningen er en effektiv og iøjnefaldende måde at reklamere din virksomhed på, hvor du kan være sikker på, at du ikke bliver overset. Med andre ord, er dette den ultimative løsning i forhold til at skabe synlighed med udendørs skiltning. Hvis du vil opnå komplet synlighed i døgnets 24 timer, skal du overveje pyloner med LED belysning. LED pyloner er til eksklusiv og iøjnefaldende skiltning, der ikke er til at overse – det er den ultimative løsning til dig der vil ses, uanset om det er dag eller nat.

Vi sørger altid for at udvikle en skilteløsning i højeste kvalitet, og eftersom en skiltepylon er det første og sidste, du som besøgende ser hos en virksomhed eller institution, er det vigtigt skiltet skaber et godt helhedsindtryk. I samarbejde med vores grafiske team har du mulighed for selv at bestemme indholdet på løsningen. Vores grafiske afdeling har stort erfaring og ekspertise med at hjælpe vores kunder med at finde frem til det helt rigtige design til pylonen. Hvis du er i tvivl om, hvilken pylon der passer til dine behov, skal du ikke tøve med at kontakte os på enten telefon 98 19 35 33 eller exakt@exakt.dk.

Scroll til toppen

Kontakt os

Søg nedenfor

Søg her
Generic filters