Recto fremvisningsskab med gasfjedre, whiteboard Recto fremvisningsskab med gasfjedre, whiteboard Recto fremvisningsskab med gasfjedre, whiteboard Recto fremvisningsskab med gasfjedre, whiteboard Recto fremvisningsskab med gasfjedre, whiteboard Recto fremvisningsskab med gasfjedre, whiteboard Recto fremvisningsskab med gasfjedre, whiteboard
Recto fremvisningsskab med gasfjedre, whiteboard
Product Code: K758546

Recto fremvisningsskab med gasfjedre, whiteboard

Fra 6.360,00 DKK
Fremvisningsskab med front i hærdet safety-glas. Bagsiden er magnetisk og skrivbar. Se målene på de forskellige størrelser i beskrivelsen.
Læs mere

xA4 størrelser

Fra 6.360,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Fremvisningsskab med front i hærdet safety-glas. Bagsiden er magnetisk og skrivbar. Skabet har teleskopmekanisme med gasfjedre, som bærer vægten af døren, når den skal åbnes og modvirker, at den smækker under lukning.
 
Det elegante fremvisningsskab passer ind alle steder og er særligt velegnet til opslag, som ikke skal kunne tilgås. Dermed undgår du, at opslag forsvinder eller bliver grimme af fedtede fingre eller af at falde på gulvet. Velegnet til inden- og udendørs brug, da den tåler vandsprøjt. Dermed både velegnet til:

  • Idrætsforeningen
  • Skolen
  • Institutionen
  • Golf-, tennis- eller fodboldklubben

Udført med anodiseret aluminium med hvidt stålbagstykke. Fremvisningsskabet har grå hjørnestykker i syntetisk materiale.
 
Skabet kan låses med nøgle - Der medfølger 2 nøgler. 
 
Findes i størrelserne:
18 x A4 - B x H: 127 x 90 cm
21 x A4 - B x H: 148 x 90 cm
24 x A4 - B x H: 169 x 90 cm 
27 x A4 - B x H: 190 x 90 cm