Rund whiteboardtavle med årshjul - EXAKT

Shop

Rund whiteboardtavle med årshjul

Varenummer: 703830 Kategori

6.495,00 DKK ekskl. moms

Det runde årshjul i flotte farver er et ideelt planlægningsværktøj til at bevare overblik over de faste aktiviteter i årets løb. Årshjulet sikre synlig planlægning og visualisering af strukturer giver tryghed for alle parter. Det rene design gør, at tavlen passer ind i alle miljøer.

  • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

Rundt, rammeløst whiteboard med årshjul printet på overfladen.

Det runde årshjul i flotte farver er et ideelt planlægningsværktøj til at bevare overblik over de faste aktiviteter i årets løb. Årshjulet sikrer synlig planlægning og visualisering af strukturer, der giver tryghed for alle parter. Det rene design gør at tavlen passer ind i alle miljøer.

Årshjulets farver er tilpasset de forskellige årstider, hvilket hjælper til at man hurtigt kan danne sig overblikket over årets aktiviteter.

Yderligere er et årshjul en god og enkel måde, hvorpå ledelsen kan sende de ønskede signaler til såvel medarbejdere som gæster af huset om, at der er fokus på udvikling. Årshjulet kan med fordel kombineres med en måneds- eller årskalender på samme tavle.

Årshjulet har en hvid stålkeramisk emalje og er derfor slidstærkt, rengøringsvenligt og magnetisk. Tavlen har ingen ramme og monteres lidt ude fra væggen ved hjælp af det medfølgende monteringsmateriale, hvilket giver tavlen et let svævende udtryk.

Størrelse
Ø118 cm

Overflade
Stålkeramisk

Magnetisk
Ja

Montering
Leveres inkl. materialer til montering på væggen. 

Montering
Vi er selvfølgelig behjælpelig med at montere din nye gulvfolie. Vælg blot at du ønsker at modtage tilbud på montering af whiteboardtavlen, når du køber den her på siden.

Design
Som en kamæleon kan dette årshjul tilpasse sig sine omgivelser og årshjulet kan derfor leveres i lige den farvekombination, som du ønsker – bliv inspireret af billederne ovenfor. 

Det er også muligt at printe andre designs på denne runde tavle. Kontakt os på tlf. 9819 3533 eller exakt@exakt.dk for at høre mere om mulighederne for at få dit eget design på denne tavle.

Produkttype

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os