Runde tabeller med tallene 1-10 - Pakke med 10 stk. - EXAKT

Shop

Runde tabeller med tallene 1-10 - Pakke med 10 stk.

Varenummer: K763004 Kategori

Fra 16.650,00 DKK ekskl. moms

Motiver børnene til at øve tabellerne med store visuelle tabeller. De store folieprint er synlige og sjove og motiverer til at træne tal og matematik gennem leg og bevægelse. I pakken er der 10 tabeller med tallene fra 1-10 i str. 100 x 110 cm.

Ryd

Motiver børnene til at øve tabellerne med store visuelle slange-tabeller. De store folieprint er synlige, sjove og motiverer til at træne tal og matematik gennem leg og bevægelse. Folien kan både bruges som et element i matematikundervisning, eller som en del af et et fagligt og dekorativt læringsmiljø.

I pakken er der 10 tabeller med tallene fra 1-10. Hvis du ønsker at udvide løsningen med større tabeller, kan du kontakte vores grafiske afdeling på telefon eller mail. Vælg om løsningen skal monteres på en skilteplade eller leveres som enten vær- eller gulvfolie.

Hver tabel er udskåret separat og måler 100 x 110 cm.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger dette folie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

, ,

Antal pr. pakke

Størrelse

Materiale

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os