Sanserum - Epson EB-685W
Sanserum - Epson EB-685W Sanserum - Epson EB-685W Sanserum - Epson EB-685W Sanserum - Epson EB-685W Sanserum - Epson EB-685W
Product Code: SL425060

Sanserum - Epson EB-685W

29.995,00 DKK
Mangler du det perfekte rum, hvor sanserne bliver aktiveret? Med dette sanserum kan eksempelvis børn og demente opleve naturen på en livagtig måde med stimulering af både syns- og høresansen på samme tid. Flyt naturen indenfor og skab positive tanker med de medfølgende billeder og videoer.
Læs mere
ELLER
Beskrivelse

Detaljer

Mangler du det perfekte rum, hvor sanserne bliver aktiveret? Med dette sanserum kan eksempelvis børn og demente opleve naturen på en livagtig måde med stimulering af både syns- og høresansen på samme tid. De to medfølgende Epson EB-685W projektorer bliver placeret tæt på væggen, men projicerer stadig et stort billede, der bidrager til den sanselige effekt.

Flyt naturen indenfor og skab positive tanker med de medfølgende billeder og videoer.

Sanserummet kan benyttes ved mange sammenhænge, hvor der er behov for at få sanserne aktiveret - det kan eksempelvis være: 

 • På plejehjem
 • I daginstitutioner
 • På museer
 • I læringssammenhænge

2 projektorer bliver monteret således, at der opnås panoramaview. Du får et fantastisk billede på 4 x 1,2 m – følelsen af, at billedet omringer dig er ubeskrivelig. Det optimale sansebillede fås ved at de to vægge er helt lodrette i hjørnet. Billedet projiceres direkte på væggen. Højtalerne gør, at følelsen af at være i naturen eller i selve læringssituationen bliver komplet. 

Komplet løsning, som indeholder:

 • 2 stk. projektorer Epson EB-685w WXFA (1280x800) 3500 lumens
 • 1 sæt Kramer 5-0 højtalere
 • 1 stk. Panorama PC

Bemærk: De to Epson EB-685w projektorer skal monteres i et hjørne for at fremvise billederne rigtigt! Løsningen kan ikke blot projicere på en enkelt væg

Du kan via pcén selv frit vælge hvilket indhold du vil have vist og afspillet – formatet er 32:10 og ellers vil det blot blive vist i det format som din udgiver har produceret. Her skal du dog være opmærksom på at panoramafunktionen kan gå tabt ved valg af andet format.

Med i løsningen leveres følgende naturvideoer klar til afspilning i 32:10 format:

 • 60 min Natur stillbilleder med naturlyde
 • 60 min Natur stillbilleder med blød musik (samme billeder som ovenstående)
 • 60 min Natur video med naturlyde
 • 60 min Naturvideo med blød musik (samme videoer som ovenstående)

Kontakt os
Prisen er ekskl. montering. Hvis du ønsker et tilbud på montering eller har andre spørgsmål er du velkommen til at kontakt os på 98 19 53 33 eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig. Alternativt kan du tilføje 'Forespørgsel på montering' ved køb af dette produkt.