Savannen - Vinduesfolie | EXAKT

Shop

Savannen - Vinduesfolie

Varenummer: 770506 Kategori Mærker , , , ,

495,00 DKK ekskl. moms

På savannen finder vi en række flotte og eksotiske dyr. Udsmyk vinduet med et sødt næsehorn, en legesyg abe, en farverig papegøje, en fin bøffel, en farlig krokodille og en langhalset giraf.

Denne vinduesfolie er en del af vores sjove vinduesrammekoncept, hvor du kan udsmykke kedelige vinduer i daginstitutionen med et farverigt og indbydende landskab. Børnene kan her tage en tur ud på savannen, hvor de finder flotte og eksotiske dyr – såsom en legesyg abe, en farverig papegøje, en farlig krokodille og en langhalset giraf.

De forskellige folier i vores vinduesrammekoncept passer sammen, så du kan med fordel placere dem ved siden af hinanden på et større vinduesparti. Hvert enkelt folie fortæller sin egen lille historie med udgangspunkt i forskellige temaer.

Motivet trykkes på en gennemsigtig folie, som monteres som et helt stykke på vinduet.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af folien. Har du ikke mod på selv at montere løsningen, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg “Ønsker tilbud på montering” når du lægger denne vinduesfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ligeledes ikke garantere vinduesfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en løsning til dig. Hvis du er interesseret i flere typer folier, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

Målgruppe

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os